BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  MEDYA

Show TV Gülperi dizisi başlıyor! Nurgül Yeşilçay Aslı Enver'e karşı

Show TV kanalı Star TV ile cuma günü reyting için kapışacak. Star TV'nin Aslı Enver'li İstanbullu Gelin dizisinin karşısına Nurgül Yeşilçay'lı Gülperi dizisi geliyor. Tanıtım o kadar iyiydi ki müdür sinir oldu.

Abone ol

Yeni yayın döneminde televizyon kanalları dizi savaşlarına tanık olacak. Star TV ile Show Tv kanalı arasında cuma akşamı için büyük bir bilek güreşi yaşanacak. Reyting rekortmeni İstanbullu Gelin dizisinin karşısına Show'un Gülperi dizisi çıkıyor. Yani Aslı Enver , Nurgül Yeşilçay'a karşı... Show TV kanalının büyük umutlar bağladığı Gülperi dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Peki dizinin kaderi ne olur?

İSTANBULLU GELİN EZİP GEÇER Mİ? : İstanbullu Gelin dizisi yayınlandığı günden beri cuma akşamlarında rakip tanımıyor. Bir çok yapımı ezip geçen İstanbullu Gelin'in karşısında Gülperi'nin işi çok zor. Bir yanda Aslı Enver ve Özcan Deniz gibi reyting rekortmeni isimler diğer yanda uzun süredir ekrandan uzak olan Nurgül Yeşilçay...

SHOW TV MÜDÜRÜ SİNİR OLDU : İstanbullu Gelin yeni sezona o kadar iddialı giriş yapıyor ki Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan'ı sinir etmiş vaziyette. Bunu samimiyetle itiraf eden Doğan, aynen şunları söyledi:
-Cuma akşamı rakibimiz İstanbullu Gelin. Çok güzel tanıtım yapmışlar. Biraz üzüldüm ve sinir oldum. İstanbullu Gelin, gerçekten güzel dizi.

İSTANBULLU GELİN YENİ FRAGMANI : İşte Show TV müdürü Suavi Doğan'ın 'Çok güzel tanıtım yapmışlar biraz üzüldüm ve sinir oldum' dediği İstanbullu Gelin dizisinin yeni yayın dönemi tanıtımı:

GÜLPERİ BU CUMA BAŞLIYOR: İstanbullu Gelin karşısında Cuma gününün uğuruna inanan Doğan, şunları söylüyor : 'Ben toprak işlerinin cuma günü karşılığı olduğuna inanıyorum. Ayrıca senaristlerimiz Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın cuma gününde uğurlu olduklarına inanıyorum. İyi iş seyircisini buluyor. Gülperi çok iyi bir iş. Başında Cem Karcı gibi bir yönetmen var. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen oynuyor. Tims&B yapıyor. Karşılığını bulacağını düşünüyorum. Bu cuma başlıyor'.

İşte Cuma günü İstanbullu Gelin'in karşısına çıkacak olan Gülperi dizisinin tanıtımı: