BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.433,50
HABER /  GÜNCEL

Sezgin Tanrıkulu stüdyodakileri şaşkına çevirdi!

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun çözüm süreci tartışmasında canlı yayındaki sert tepkisi stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Her Şey'de çözüm sürecindeki son gelişmeler masaya yatırıldı.

HDP Milletvekili aday adayı ve Akil İnsanlar Heyeti üyesi Mithat Sancar, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Muhsin Kızılkaya'nın katıldığı programa Tanrıkulu'nun tepkisi damga vurdu.

SESİ KISILANA KADAR BAĞIRDI!

21 Mart Nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan'dan kritik bir çağrı beklentisine kilitlenen çözüm sürecinde tarafların karşılıklı adımlar atma aşamasına geldiğini söyleyen Sancar ve Kızılkaya, Sezgin Tanrıkulu'nun tepkisi karşısında neye uğradığını şaşırdı. Sesi kısılana kadar bağıran ve hükümete yönelik sert sözler sarfeden Tanrıkulu, çözüm sürecinin yanlış yöntemler ile sürdürüldüğünü ve olumlu bir sonuç çıkmayacağını iddia etti.

Kürt sorununda CHP'ye dönük "devletçi" yaklaşım eleştirilerine sert tepki gösteren CHP'li vekil "bu mesele üstüne rant yiyen şerefsizdir" dedi. AK Parti'nin Kürt sorununu rehin aldığını savunan Tanrıkulu "gerçekten sıkıldım artık, ortada bir tiyatro var, oyuncuları aktörleri ile tam bir tiyatro yapılıyor" diyerek tepkisini dile getirdi. Kızılkaya'ya hitaben "ayıp Muhsin hakikatten ayıp bu yaptığın" diyen Tanrıkulu agresif tavrıyla stüdyodakileri şaşkına çevirdi.