BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45
HABER /  MAGAZİN

Sezen Aksu: Memleketin sınavı bu

Bodrum'da sahne alan Sezen Aksu, konser öncesi yaptığı konuşmada, "Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Zaten bu ülke hiç kolay zamanlardan geçmedi." diyerek terörü kınadı.

Abone ol

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan tarihi antik tiyatroda sahne alan Sezen Aksu, konser öncesi yaptığı konuşmada terörü kınadı.

Tarihi antik tiyatrodaki yaz konserlerinin son konuğu Minik Serçe Sezen Aksu oldu. İzdiham yaşandığı konseri yaklaşık 4 bin kişi izledi.

Oturacak yer kalmayan konserde merdiven boşluklarının biletle satıldığı gözlendi. İki bölümden oluşan konserde Aksu hayranları, unutulmaz bir gece yaşadı. "Bir çocuk sevdim" şarkısıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı eski ve yeni albümlerinde bulunan şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçının unutulmaz şarkılarına hayranları da eşlik etti.

TERÖRÜ KINADI

İlk şarkısını söyledikten sonra terörü kınayan Minik Serçe, "Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Zaten bu ülke hiç kolay zamanlardan geçmedi. Herhalde bizim memleketimizin sınavı da bu. Böyle böyle evliya mertebesine gireceğiz hep beraber. Asla şiddetle değil ama sivil inisiyatifin gücüyle bu evlatlarımızı yutan halimizden aktif olarak bunu önleyici hale gelmemiz gerekiyor. Asla şiddetle değil. Çocuklarımızı yaşatmamız gerekiyor, çocuklarımızı yaşatmak için bizimde üstümüze düşen çok şey olduğuna inanıyorum. Hiç de böyle şeyleri konuşmaya niyetim yoktu. Ama o kadar can ve ciğer yanıyor ki tutamıyor insan dilini." dedi.