BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.508,61
GÜNCEL

Şeytanın aklına gelmeyecek yöntemle lüks hayat yaşadı

İngiltere sosyal yardım sistemini suiistimal ederek, süper lüks hayat yaşayan bir kadını konuşuyor. Tania Amisi tam 22 belediyeyi dolandırarak köşeyi dönerken, devlet kanalı BBC'de yayınlanan bir belgeselde de şaşalı hayatını öve öve bitirememiş.

Üç çocuk annesi Amisi'nin hikâyesi, mahkeme tarafından 21 dolandırıcılık suçundan 4 yıl hapse mahkûm olmasıyla Ada medyasının gündemine bomba gibi düştü. The Sun gazetesinin haberine göre; 27 yaşındaki Amisi, 15 yıl önce İngiltere'ye sığınmacı olarak geldi ve süresiz oturma izni aldı.

TÜRKİYE’DE LÜKS TATİL

Başkent Londra'nın lüks semtlerinden Chelsea Harbour'da yaşayan Amisi, altı yıl boyunca kaldığı evin masraflarını ödetmiş, ayrıca sahte isimlerle kiracıları bulunan bazı dairelerin kiralarını da yerel belediyelerin sosyal yardım ödeneklerinden tahsil etmiş. Haberde bir çantaya 25 bin pound ödediği aktarılan Amisi'nin Türkiye, Fildişi Sahili, ABD, Mısır, Fas ve memleketi Kongo'da aşırı lüks tatiller yaptığı belirtildi.

Westminster Sulh Ceza Mahkemesi'nde 2015 yılında görülen davada üç dolandırıcılık suçunu itiraf eden genç kadın, daha fazla ceza alabileceğini fark edince Avrupa’ya kaçtı ve burada iki yıl kaçak yaşadı. Dördüncü çocuğuna hamile olduğu öğrenilen kadın, Avrupa çapında tutuklama kararı çıkarıldıktan sonra geçen yıl Temmuz ayında Fransa'nın başkenti Paris'te yakalandı.

Sitene Ekle