BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şeytan dövmesi cinayeti çözdü!

İzmit Kandıra Yolu üzerinde yola yakın boş alanda geçen 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan cesetle ilgili sır perdesini şeytan dövmesi araladı.

Abone ol

İzmit Kandıra Yolu'nun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda geçen 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan cesetle ilgili sır perdesi aralandı. Kocaeli Jandarma Komutanlığı'nca 15 kişiden oluşan özel ekibin araştırdığı cinayetle ilgili olarak tüm ipuçları değerlendirildi.

DÖVMECİLER ARAŞTIRILDI

Jandarmanın özel ekibi, yabancı uyruklu olabileceği ihtimali de değerlendirilen kadının kolundaki 'şeytan' dövmesinden yola çıkarak geniş çaplı araştırma başlattı.

Cesetteki 'şeytan' ve 'dikenli tel' dövmelerinin fotoğrafını çeken jandarma, Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Sakarya, Bursa, Yalova illerinde dövme yapanlara tek tek dolaşarak gösterdi.

seytan-dovmeli-kiz-2.jpeg 

Sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan fotoğraflardaki dövmeden öldürülen kadının Nuran Dutlu olduğu saptandı.

ANNESİ TELEVİZYON PROGRAMINDA ÖĞRENDİ

Annesi Havva Dutlu, bu sabah katıldığı kayıplarla ilgili bir televizyon programında aradığı kızı Nuran Dutlu'nun cesedinin bulunduğunu öğrendi.

İstanbul'dan hemen İzmit'e gelen Havva Dutlu ile diğer yakınları, Asri Mezarlık Morgu'nda iki haftadır tutulan Nuran Dutlu'nun cesedini teşhis etti.

Cesedindeki çok sayıda darbe izlerinden, dövülerek öldürüldüğü saptanan Nuran Dutlu'nun parmak izinden kimliğinin belirlenmemesi için ellerinin baltayla kesildiği anlaşıldı.