BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Seyrantepe'de korkutan patlama

Seyrantepe Ulubatlı Sokak'taki oto sanayi sitesinde, sanayi tüpü patladı.

Abone ol

Kağıthane'de metal mutfak malzeme ve kaplamaları üretilen 4 katlı imalathanede sanayi tüplerinin patlaması sonucu 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Seyrantepe Mahallesi Ulubaş Caddesindeki Oto Sanayi Sitesi'nde, metal mutfak eşyası ve kaplamaları üretimi yapılan 4 katlı imalathanenin en üst katında, üretimde kullanılan sanayi tüpleri patladı.

Olay sırasında imalathanede bulunan İlhan Çelik, ağabeyi Erhan Çelik ile Güner Korhan, Ali Kemal Yılmaz, Kazakistan uyruklu olan ve soyadı öğrenilemeyen ''Ata'' adlı işçi ve işyeri sahibi Sebahattin Özer yaralandı.

Bazıları patlamanın etkisiyle bir kısmı ise panikle aşağıya atlaması sonucu yaralandıkları öğrenilen bu kişiler, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma, Şişli Etfal ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındı.

Güner Korhan'ın durumunun ağır olduğu, işyeri sahibi Sebahattin Özer'in ise hafif yaralandığı belirtildi.

Patlamanın etkisiyle bazı duvarları yıkılan ve pencereleri sökülen binada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, binanın önündeki, 2'si kamyonet 4 araç da yıkıntıların altında kalarak zarar gördü. Araçlar, çekiciler yardımıyla kaldırıldı.

Olay yerine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, kimseyi bölgeye yaklaştırmazken, imalathanede inceleme yaptı.

İmalathanenin sahiplerinin polis merkezinde ifadelerine başvurulduğu öğrenildi