BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  MEDYA

Şeyma Subaşı Acun'un sevgilisinin instagramı

Acun Ilıca'nın bir kız sahibi olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündemde. Peki Acun'un sevgilisi Şeyma Subaşı kimdir?

Abone ol

Şeyma Subaşı instagram hesabından yaptığı Acun Ilıcalı ve kızının Survivor fotoğrafının paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü.

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Subaşı Instagram'da Acun Ilıcalı ve küçük kızı Melisa'nın Survivor All Star parkurlarında oyun oynarken çekilen karelerini paylaştı.

Fotoğrafın yanına yazdığı not ise 'bu gönderme kime Acun Ilıcalı'nın karısına mı' diye merak konusu oldu.
şeyma-subaşi-ve-acun-ilicali-kizi-melisa-3.jpg
Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile kızı Melisa'nın Survivor'daki fotoğrafının yanına şu notu yazdı;
"SAKİN SAKİN Acun sadece Melisa'nin babasi BUKADAR! Rekax, telas yok heyecan yok. Hemde baya baya ilgili ve cook iyi bir baba! Melisa'da her kiz cocugu gibi babasina hasta, asik bir bebek! "

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?
2 Temmuz 1990 doğumlu olan Acun Ilıcalı 'nın sevgilisi Şeyma Subaşı , 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katmıştı.

şeyma-subaşi-ve-acun-ilicali-kizi-melisa-11.jpg
16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteren Şeyma Subaşı , Acun Ilıcalı'nın evliliği sarsan aşkıyla tanındı. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı için eşinden ayrılmadı ancak ondan bir kız çocuk sahibi oldu.

şeyma-subaşi-ve-acun-ilicali-kizi-melisa-15.jpg
İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma Subaşı , 2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun ? yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı ile olan aşkı da bu yarışmayla başladı. Şeyma Subaşı o yarışmadan 69 bin lira para kazanarak ayrıldı.

şeyma-subaşi-ve-acun-ilicali-kizi-melisa-17.jpg
Şeyma Subaşı kızı Melisa'yı doğurduktan sonra Acun Ilıcalı'nın şirketi olan Acun Medya tarafından yapılan Yok Böyle Dans yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalıştı.

şeyma-subaşi-ve-acun-ilicali-kizi-melisa.jpg
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 'nın evlilik dışı yasak aşkı 2009 yılında başladı. Acun Ilıcalı sevgilisi Şeyma Subaşı 'na lüks bir residenceda ev tuttu.
şeyma-subaşi-ve-acun-ilicali-kizi-melisa-8.jpg
Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşk sebebiyle Acun Ilıcalı eşi Zeynep Ilıcalı ile bir kez boşanmanın eşiğine geldi. Zeynep Ilıcalı 50 milyon TL'lik servetin yarısını isteyince boşanma rafa kalktı. Zeynep Ilıcalı , Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile ilişkisini görmezden gelince evlilikleri devam etti.