BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,66
HABER /  MAGAZİN

Seyhan Şaşko ve Melis Sayım kimdir? Tuncay Şanlı'nın sevgilisi

Tuncay Şanlı'nın sevgilisi Seyhan Şaşko 29 yaşında. Melis Sayım ise Tuncay Şanlı'dan hamile ve çocuğunu akşam sabah doğurmak üzere. Peki kimdir Seyhan Şaşko ve Melis Sayım.

Abone ol

BeinSports'da çeşitli programlar yapan Seyhan Şaşko (29), eski Beşiktaşlı futbolcular Metin Tekin ve Tümer Metin ile haftanın genel değerlendirmesini yapıyor. Makedonya’da 7 Ocak 1989 tarihinde dünyaya gelen Şaşko üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı.

Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Şaşko ayrıca, İstanbul Üniversitesi'nde 4 yıl Müzikal Tiyatro eğitimi almıştır.

Seyhan Şaşko, küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duydu. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalına ilgi duyan Seyhan Şaşko, bir dönem TRT Çocuk korosunda da yer aldı.

MELİS SAYIM KİMDİR ?: Bir dönem spor spikerliği yapan Melis Sayım, günümüzde Melis Butik isminde mağaza işletmektedir. Instagram üzerinden satışlar yapmakta ve iş hayatını sürdürmektedir. Melis Sayım, Seren Serengil'in yakın dostu aynı zamanda.

TUNCAY ŞANLI'NIN KARMAŞIK İLİŞKİ TRAFİĞİ : Tuncay Şanlı sevgilisi Melis Sayım'dan baba olmaya hazırlanıyor. Melis Sayım doğuma gün sayarken Tuncay Şanlı kendisine yeni sevgili yaptı ve Seyhan Şaşko ile gününü gün etmeye başladı.

İLK BAŞKA YALANLADI : Hatırlanacağı gibi Tuncay Şanlı, üç ay önce Çubuklu Taç Restoran’da aynı kanalda birlikte çalıştığı spor spikeri Seyhan Şaşko’yla görüntülenmişti. Mum ışığında yemek yiyen ikilinin keyfi patlayan flaşlarla kaçmıştı.

Dışarı çıkıp muhabirlere açıklama yapan Tuncay Şanlı, Seyhan Şaşko ile aralarında aşk olmadığını söylemişti. Tuncay Şanlı, “Hanımefendi kanaldan arkadaşım olur. Sadece yemeğe çıktık. Onu çekmeyin, beni tek çekin.” ifadelerini kullanmıştı.

BU GÖRÜNTÜ BİTİRDİ : Tuncay Şanlı'nın 2016'dan bu yana birlikte olduğu Melis Sayım, ortaya çıkan bu son görüntü üzerine isyan etti. Star TV'deki Duymayan Kalmasın’a telefonla bağlanan Melis Sayım konuyla ilgili “Artık beraber olmadığımız için beni ilgilendirmiyor. Tek düşündüğüm 4 gün sonra doğacak oğlum" dedi.