BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  POLİTİKA

Şevki Yılmaz'dan 'Kasımpaşalı Aslan' çıkışı

Ülke TV’de Esra Elönü’nün sunumuyla ekrana gelen Araf’ta Sorular’a Refah Partisi Rize eski milletvekili ve Akit gazetesi köşe yazarı Şevki Yılmaz konuk oldu. Her daim çıkışlarıyla dikkat çeken Yılmaz Arafta Sorular’da çok önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Ülke TV'de, Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına konuk olan, Refah Partisi Rize eski milletvekili ve Akit gazetesi köşe yazarı Şevki Yılmaz, birçok çarpıcı açıklamada bulundu.

AK Parti'nin kendi içinde dikkat etmesi gereken bir tehlikeye dikkat çeken Yılmaz, Cemevi –Camii projesine destek verdiğini söylerken Başbakan’ın yardımcılarından birinin Alevi olması gerektiğini söyledi. Yılmaz, Türkiye’de darbelerin belli sermaye grupları tarafından yaptırıldığını belirterek, ‘Şimdi Kasımpaşalı Aslan’la uğraşıyorlar’ dedi.

Şevki Yılmaz, AK Parti dağılma sürecine girsin yine beraber yürüyüp ıslandıkları yanında olacak diyerek Mevlana’nın ‘Yola çıktıklarını, yolda bulduklarına değişirsen; yolunu kaybedersin.’ sözünü hatırlattı. AK Parti’nin içinde “kargaların” ve “dalkavukların” olduğunu ifade eden Şevki Yılmaz; “Belediye başkanlığı seçimlerinde dikkat etmezse, tabanına riayet etmezse AK Parti’yi bir tokat bekliyor.” dedi.

“53 ÜLKENİN SİYONİST LİDERLERİ 28 ŞUBAT’TA ÇİLLER’İ GÖREVLENDİRDİLER”

Programda, 28 Şubat’ta yaşadıklarını dile getiren Şevki Yılmaz, “Ülkemizdeki terörün zeminini 12 Eylül hazırladı. Kanada’da 53 ülkenin Siyonist liderleri toplandı, Milli Görüş önlenemiyor ne yapalım?” diye ihtilali düşündüler ve karar aldılar. Bu görevi de Çiller’e verdiler.” dedi.

Cuntanın sermaye emrinde olduğunu savunan Şevki Yılmaz 28 Şubat post-modern darbesini de Koç’un sermayesinin yaptırdığını dile getirdi.

“KASIMPAŞALI ASLANLA UĞRAŞIYORLAR”

“Anadolu tüccarını Koç’un karşısına diken Menderes’tir. Sabancı, Anadolu’nun değerli insanlarıdır. Bunlar Türkiye’nin tekelci sermayesini yıktılar. Her şey Koç’a aitti. Bu oyunu bozan bu aileler. Buna yol açan kim? Menderes yok edildi, buna yol açan kim? Erbakan hoca tasfiye edildi, buna yol açan kim? Özal zehirletildi, buna yol açan kim? Şimdi Kasımpaşalı Aslan… Onunla uğraşıyorlar.“

“GİYİNİK ÇIPLAK OLMAK TOPLUMDA DAHA TEHLİKELİ”

Son günlerde tesettürlü genç kızların giyimiyle ilgili “Süslüman” tartışmalarına da değinen Şevki Yılmaz; “Tesettürü istismar edenler var. Sünnetin dışına çıkaranlar var. Peygamberimiz “giyinik çıplaklar”a çok üzüldüğünü söylüyor. Başını örtüyor, belden aşağısı kot pantolon. Giyinik çıplak olmak toplumda daha tehlikeli. “ dedi.

Kadınların erkekleri tahrik etmeyecek, yuvaların yıkılmasına ve zinaya yol açmayacak şekilde kendisini korumalı diyen Yılmaz, erkek tesettür modasına pek sıcak bakmadığını da sözlerine ekledi.

“BAŞBAKAN’IN YARDIMCILARINDAN BİRİ ALEVİ KÖKENLİ OLSUN”

Uzunçayır’da Camii – Cemevi projesine sıcak baktığını anlatan Şevki Yılmaz şöyle konuştu; “Bu ülkede Hz. Ali’ye karşı olan bir tane Müslüman yok. Hepimiz Hz. Ali’yi seviyoruz. Sünniler içinde Yezid ismini çocuğuna veren var mı? Neden bu ayrılık? Dolayısıyla Hz. Ali camide şehit oldu Cemevi yoktu. Cemevi açmışlar orada Allah diyor. Açsın. Bu projenin karşısında olmak bu ülkeyi bölmektir. Cahillik yapmasınlar. Caminin yanında olması daha iyidir. Bu kardeşlerimiz camiyi tanır, cemaati tanır. Bu ülkede Dersim katliamını CHP, aleviler kıyamete kadar Türkiye’ye düşman olsunlar diye gerçekleştirmiştir. Alevi kardeşlere şaşırıyorum, katilleri CHP’de. İnsan babasın katiliyle aynı safta nasıl olur? Başına nasıl geçer? Halen Sabiha Gökçen katilinin ismi var. Buradan hükümete sesleniyorum; 10 Muharrem’i tatil edin, yas ilan edin. Diyanet 10 Muharrem’i mutlaka camilerle mevlid olarak Kuran’-ı Kerim ziyafetiyle anmalıdır. Alevi kardeşlerimizden onların sorunlarıyla ilgilenecek Alevi kökenli Başbakan yardımcısı getirilmelidir.”