BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Şevket Kazan'dan çılgın proje yorumu

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, Başbakan'ın büyük işler yapıyormuş görüntüsü verdiğini savundu.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, ''Bugün gördüğümüz manzara bize bu parlamentonun şiddetle Saadet Partisine ihtiyaç duyduğunu gösteriyor'' dedi.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesindeki Beşevler Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir restoranda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen kazan, 12 Haziran'daki seçimlere tüm partilerin var güçleriyle hazırlandığını belirtti.

Kazan, bazı partilerin kendilerini parlamentoda demirbaş olarak gördüğünü ileri sürerek, ''Saadet Partisi geçmişte büyük hizmetler yaptı. Milli Selamet döneminde ülkenin dört bir yanını adeta fabrika tarlasına çevirdik. Tüm partilerle barışık bir karakteri ortaya koyduk, kısır kavgalara bulaşmadık'' dedi.

Saadet Partisinin içinde olmadığı parlamentonun hizmet üretemeyeceğini iddia eden Kazan, ''Bugün gördüğümüz manzara bize bu parlamentonun şiddetle Saadet Partisine ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Bu inançla yola çıktık. Siyaset o dereceye vardı ki liderler ancak çocukların kavga esnasında söylediği sözlerle birbirlerinin karşısına çıkıyor. Yani tam seçim arefesinde konuşulacak şeyler mi bunlar?'' diye konuştu.

Siyasetteki gerginliği yumuşatmak için yatırım konusunda ''uçuk ve yerine getirilemeyecek taahhütler'' verildiğini dile getiren Kazan, şöyle konuştu:

''Dün sabah eski DSİ Bölge Müdürü ile birlikteydim. Adam tam bir 'kanal adamı, su adamı'. Yani bu işlerin içinde olan biri. İstanbul'daki kanal projesinin 15 milyar dolara yapılmasının mümkün olmadığını söyledi. 'Bu trilyonları götürür' dedi. Dolayısıyla sayın Başbakan büyük işler yapıyormuş görüntüsü veriyor. Tabii ki otoyollar, iller arası uçak seferleri gibi takdir edilecek hizmetler de var. Ama genel anlamda bakınca başarılı bir hükümet olduğunu söylemek mümkün değil.''