BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.409,74
HABER /  MAGAZİN

Şevket Çoruh'tan skandal paylaşım tepki yağıyor!

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh Binali Yıldırım'la ilgili skandal bir paylaşımda bulundu. Çoruh'un paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.

Abone ol

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Binali Yıldırım'la ilgili "Binali Bienali yapılsın Boğaziçi'nde kızlı erkekli" paylaşım tepki çekti.

AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi dün Ankara Arena'da gerçekleştirildi. Şarkısıyla, filmiyle, resimleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damgasını vurduğu törende, Ahmet Davutoğlu uzun veda konuşmasından sonra görevini Binali Yıldırım'a devretti.

MESUT KOMİSER'DEN YILDIRIM TWEET'İ

Türkiye gündeminin en çok konuşulan konusu olan görev deviri, sosyal medyada ünlü isimlerinde gündemindeydi. Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un Binali Yıldırım hakkında en çok konuşulanlar arasına girdi.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Yıldırım'ın İstanbul Teknik Üniversitesi'nin İzmir Balosu'nda Boğaziçi Üniversitesi ile İTÜ hakkında söylediği sözleri hatırlatan Çoruh, "Binali Bienali yapılsın Boğaziçi'nde kızlı erkekli" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarının büyük tepkisini çekti.

ŞEVKET ÇORUH'A TEPKİ YAĞIYOR