BIST 9.595
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.477,32
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar bugün var mı 5 Ocak Fox tv yayın akışı

Şevkat Yerimdar yeni 33.bölüm bugün var mı 5 Ocak Fox Tv yayın akışına bakın. Fox Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar yeni bölüm ne zaman sorusu Google'da aranmaya başlandı. Şevkat Yerimdar Fox Tv yayın akışı detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Başak Parlak ile Özgürcan Çevik'in paylaştığı önce film olan daha sonra dizi şeklinde ekranlara gelen Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Yılbaşı nedeniyle kanallar dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayı tercih etmiyor. Peki Şevkat Yerimdar 33.yeni bölüm bugün var mı?

Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi görmüştü. 32.bölümüyle ekrana gelen ve mahallede yılbaşı partisinin olduğu Şevkat Yerimdar'ın yeni bölümü heyecanla beklenmeye başlandı. 5 Ocak tarihinde Şevkat Yerimdar'ın yeni bölümü var mı sorusu hayranları tarafından soruluyor. Peki Şevkat Yerimdar bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek mi?

ŞEVKAT YERİMDAR BUGÜN VAR MI? Şevkat Yerimdar 33.yeni bölüm bu akşam ekrana gelmeyecek. Şevkat Yerimdar yeni bölümü 12 Ocak tarihinde Fox'ta ekrana gelecek. 

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜM NELER OLDU?

Mahalledeki herkes, yeni yıla geçmişte yaptıkları hataları telafi ederek girmeye karar verdi. Fakat geçmişin yükünden kurtulma çabası onları ummadıkları maceraların içine sürükledi. Cuma, kimsenin açamayacağı bir kelepçe icat etti. Bu kelepçeyi Bozkır ve İsmail üstünde deneyince olanlar oldu. Kelepçenin anahtarı kaybolduğu için Bozkır ve İsmail yapışık ikiz gibi gezmek zorunda kaldı. Geçmişiyle hesaplaşma çabasında olan ahali bir yandan da yılbaşı eğlencesi için kolları sıvadı.