BIST 9.805
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.429,69
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 24.yeni bölüm bu akşam düğün telaşı var

Fox Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar bu akşam 24.yeni bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanan son bölümü büyük ilgiyle takip edilen Şevkat Yerimdar yeni bölümde neler yaşacak? Şevkat Yerimdar 24.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Başak Parlak ile Özgürcan Çevik'in paylaştığı Şevkat Yerimdar yeni bölümde bu akşam düğün telaşı var. Şevkat Yerimdar'da Şevkat ve Esin evlilik için kolları sıvadı. Gelin hep birlikte yeni bölüm fragmanına bakalım.

Esin ve Şevkat evlilik hazırlıklarına başlamışlarken Şevkat çok yüklü bir vergi borcu ile karşı karşıya kalır. Borcu ödemeden evlenemeyeceğini söyler ve Esin’in yardımını da istemez. Fakat Esin hacizi önlemek için gizlice ödeyince araları açılır ve işler hiç ummadıkları bir noktaya kadar sürüklenir.

Bozkır ve Gülperi Erkan’ın mesleğini merak ediyorlardır. Erkan doktor olduğunu söyler. O andan sonra Bozkır ve Gülperi her hastalığında Erkan’a gider ve Erkan işin içinden çıkamaz.
Cuma, mahallelinin kendisini ne kadar sevdiğini anlamak için bir Oyun düzenler ve kendi için fidye ister. Fakat Cuma’nın bu oyunu kendisine pahalıya patlar.