BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,57
ALTIN 2.491,40
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 19.bölüm fragmanı Esin ve Seval fena kapışıyor

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran dizileriden biri olan Şevkat Yerimdar 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanını izleyenler merakla ne olacağını bekliyor. Şevkat Yerimdar 19.bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Başak Parlak ile Özgürcan Çevik'in paylaştığı Şevkat Yerimdar 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanında Esin ve Seval'in Şevkat için mücadelesinde şahit olacağız. Şevkat Yerimdar 19.yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Şevkat’in Esin’le birlikte olmasından rahatsız olan Seval, mahallede bulunan Esin’i tavla oynamaya çağıracak. Herkesin şahit olduğu oyunda Seval’i farklı bir şekilde mağlup eden Esin “Yendim diye bozulmadın değil mi tatlım” diyerek nispet yapacak. Hem Esin’e yenilmenin hem de mahalleliye rezil olmanın üzüntüsünü yaşayan Seval ise oldukça sinirlenecek. İkili arasında yaşanan problemlerden uzak kalmaya çalışan Şevkat ise ikisine de yemek sözü verecek. Hem Esin’le hem de Seval’le buluşma ayarlayan Şevkat aynı anda ikisini birden idare etmeye çalışırken ortaya eğlenceli görüntüler çıkacak. 

ŞEVKAT YERİMDAR 19.BÖLÜM FRAGMANI