BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 18.yeni bölüm fragmanı Şevkat bu kez golf oynuyor

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şevkat Yerimdar 17.son bölüm neler yaşandı? Holding başına geçen Şevkat neler yaptı peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Başrollerini Özgürcan Çevil ile Başak Çevik'in paylaştığı Şevkat Yerimdar dün akşamki bölümde işler iyice kızıştı. İzleyiciler tarafından merak edilen ise Şevkat Yerimdar 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.

Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Şevkat Yerimdar'da Şevkat'in dün akşamı imtihanı zenginlik oldu. Bir şirketin başına geçen Şevkat'e bunlar ağır gelince işler iyice kızıştı. Öncelikle gelin hep beraber dün akşam yayınlanan bölümde neler olmuş bakalım

ŞEVKAT YERİMDAR 17.BÖLÜM ÖZET

Esin ve Şevkat'in, kaçırılan bir çocuğun ailesine yardım etmesi, onları hiç ummadıkları bir maceranın içine sürükledi ve Şevkat kendini bir anda holdingin başında bulur. Gurmelere özenerek kendisine bir sosyal medya hesabı açan Cuma, artık bir fenomendir. Ama işler çığrından çıkar.
 
İsmail ve Erkan arasındaki çekişme devam etmekedir. İsmail'in kolunun kırılması ile birlikte herşey birbirine girer. İkinci kimliğinin ortaya çıkmasını engellemek isteyen İsmail ve Bozkır arasında eğlenceli olaylara sebep olacak bir köşe kapmaca başlar.

18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Herkesin merak ettiği ise Şevkat Yerimdar 18.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı oldu. Dizinin son bölümü biter bitmez yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte 18.bölüm fragmanı