BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.493,56
HABER /  GÜNCEL

Seviyor Sevmiyor 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seviyor Sevmiyor 20. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Atv'nin dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Seviyor Sevmiyor 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seviyor Sevmiyor son bölümde, Yiğit, Deniz’i nikah masasında bırakmıştı. Yiğit'in bu hareketi Deniz'i yıktı ama yine de herkese karşı onu savunmaktan vaz geçmedi. Peki Seviyor Sevmiyor yeni bölümde neler yaşanacak? Seviyor Sevmiyor 28. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

SEVİYOR SEVMİYOR 28. BÖLÜM FRAGMANI

Seviyor Sevmiyor 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hastalığından dolayı Deniz'i nikah masasında bırakan Yiğit, yeni bölümde neler yapacak? Yiğit'in evlenmekten vaz geçmesi karşısında Deniz, hayatının aşkını affedebilecek mi? 

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Seviyor Sevmiyor son bölümde Yiğit hastalığından dolayı, Deniz'i nikah masasında bıraktı. Seviyor Sevmiyor son bölümde, Yiğit'in evlenmekten vazgeçmesine çok üzülen Deniz yine de ailesine ve çevresine karşı Yiğit'i savunmadan edemez. Bir yandan da Yiğit'in bu kararının nedenini araştırmaya başlar. Yiğit'i hastanede doktoruyla samimi bir şekilde görünce de şoke olur.

SEVİYOR SEVMİYOR KONUSU

Deniz küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit, herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz, Yiğit'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler.

Sonrasında Deniz'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz, üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.