BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
MEDYA

Seviyor Sevmiyor 23. bölüm 2. fragmanı

Seviyor Sevmiyor dizisi 23. yeni bölümüyle 25 Aralık 2016 Pazar akşamı ATV'de olacak. Seviyor Sevmiyor'un bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Seviyor Sevmiyor 23. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 25 Aralık 2016 Pazar akşamı ATV'de...

Deniz küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit, herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz, Yiğit'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler.

Sonrasında Deniz'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz, üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

Garsonluk yaptığı kafeden olaylı bir şekilde ayrılan Deniz, iş bulmak için mülakatlara girmeye devam eder. İş görüşmelerindeki son durağı Go Flamingo isimli moda dergisi olur. Orada onu bekleyen sürprizlerden habersizdir.

Talihsiz günler geçiren Deniz'e bir gece ansızın bir mail gelir. 15 beş yıl önceki ilk aşkı dombili Yiğit, İstanbul'a gelecektir. Deniz bu haberle yeniden kendine gelir. İçini Yiğit'le buluşacak olmanın heyecanı kaplar. Ancak buluşmaya gittiği yerde, hayatının en büyük şokunu yaşar. Yiğit, fiziksel olarak bambaşka birine dönmüştür. Daha da beteri Deniz'in yanından bir yabancı gibi geçip gitmiş, onu tanımamıştır. Çünkü tek değişen Yiğit değildir.

Deniz, Yiğit'in karşısına çıkmaya cesaret edemeyince aklına bir fikir gelir. En yakın arkadaşı, güzeller güzeli İrem'den bir iyilik ister. Ancak bu iyilik, hem Deniz'in, hem Yiğit'in, hem de İrem'in hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Sitene Ekle
Etiketler