BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.486,74
HABER /  GÜNCEL

Seviyor Sevmiyor 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seviyor Sevmiyor 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seviyor Sevmiyor son bölüm heyecan yarattı. Dizinin yeni fragmanı ve son bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

Seviyor Sevmiyor 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seviyor Sevmıiyor son bölümde, Yiğit trafik kazası geçirdi. Deniz aracın içinde baygın halde bulundu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanı haberimizde...

SEVİYOR SEVMİYOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin son bölümünde şunlar yaşandı: Deniz'inde içinde bulunduğu araçla aşırı hız yapan Yiğit trafik kazası geçirir. Kazada sağ kurtulan Yiğit, Deniz'i aracın içinde baygın görünce büyük bir şok yaşar. Ne yapacağını bilemez halde Deniz'i aracın içinden alan Yiğit gözyaşları içinde hastaneye koşar.

SEVİYOR SEVMİYOR KONUSU

Deniz küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit, herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz, Yiğit'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler.

Sonrasında Deniz'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz, üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

Garsonluk yaptığı kafeden olaylı bir şekilde ayrılan Deniz, iş bulmak için mülakatlara girmeye devam eder. İş görüşmelerindeki son durağı Go Flamingo isimli moda dergisi olur. Orada onu bekleyen sürprizlerden habersizdir.

Talihsiz günler geçiren Deniz'e bir gece ansızın bir mail gelir. 15 beş yıl önceki ilk aşkı dombili Yiğit, İstanbul'a gelecektir. Deniz bu haberle yeniden kendine gelir. İçini Yiğit'le buluşacak olmanın heyecanı kaplar. Ancak buluşmaya gittiği yerde, hayatının en büyük şokunu yaşar. Yiğit, fiziksel olarak bambaşka birine dönmüştür. Daha da beteri Deniz'in yanından bir yabancı gibi geçip gitmiş, onu tanımamıştır. Çünkü tek değişen Yiğit değildir.

Deniz, Yiğit'in karşısına çıkmaya cesaret edemeyince aklına bir fikir gelir. En yakın arkadaşı, güzeller güzeli İrem'den bir iyilik ister. Ancak bu iyilik, hem Deniz'in, hem Yiğit'in, hem de İrem'in hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

SEVİYOR SEVMİYOR OYUNCULARI

Zeynep ÇAMCI(Deniz)

1986 yılında Muğla’nın Bodrum ilçesinde dünyaya gelen güzel oyuncu Zeynep ÇAMCI 30 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden başarı ile mezun olan Zeynep ÇAMCI ilk televizyon deneyimini Recep İvedik 3 filminde rol alarak gerçekleştirmiştir. Zeynep ÇAMCI ilk başrol deneyimini ise Beni Böyle Sev dizisinde Ayşem karakteri ile canlandırmıştır.

Deniz; kendi güzelliğinden memnun olmayan müzmin işsiz bir kız. Sonunda bir şirkette hakkı eile asistanlık işi bulur; ancak şirketin genel koordinatörü çocukluk arkadaşı çıkar

Yiğit Kirazcı(Tuna)

1983 yılında İstanbul da doğan Yiğit KİRAZCI 33 yaşındadır. Vicdan dizisi ile ekranlarımıza konuk olmaya başlayan Yiğit KİRAZCI Son olarak Güllerin Savaşı dizisinde rol almış ve tüm yapımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır. Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünde başarı ile mezun olmuştur.

Tuna; şirkette içerik editörü, eğlenceli kişiliği ile diziseverlerin sempatisini kazanacak.

Gökhan Alkan(Yiğit)

1987 İstanbul da doğan Gökhan ALKAN 29 yaşındadır. Tiyatro eğitimi alan yakışıklı oyuncu ilk televizyon deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır. Başarısı ile kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Gökhan ALKAN Kocamın Ailesi dizisinde Tarık karakteri izleyicinin gönlünü feth etmeyi başarmıştır.

Şirket’e gelen yeni koordinatör. Deniz’e çocukken aşık olmuş ve hala onun saf sevgisini arıyor

Gonca Sarıyıldız(İrem)

Güzel oyuncu Gonca SARIYILDIZ son olarak Diğer Yarım dizisinde başrol oynamıştır.

Deniz’in en yakın arkadaşı; Deniz için öyle bir işe evet der ki bu işten kurtulmak zor olacaktır.

Zeynep Tuğçe BAYAT(Buket)

1990 Mersin doğumlu olan güzel oyuncu Zeyep Tuğçe Bayat 26 yaşındadır. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden eğitim almış ve avukat olarak mezun olmuştur. Arka Sıradakiler dizisi ile ekranlarımıza konuk olmaya başlayan Zeyep Tuğçe Bayat son olarak 2016 yılında Star Tv’de yayınlanan Çilek Kokusu dizisinde rl almıştır.

Buket; şirketin güzellik editörüdür.

İpek TENOLCAY(Asena)

1970 İstanbul doğumlu deneyimli oyuncu 46 yaşındadır. Örümcek dizisi ile ekranlara konuk olmaya başlayan İpek TENOLCAY daha sonra sunuculuk deyimi de yaşamıştır. Kurtlar Vadisi Umutsuz Ev Kadınları rol aldığı son dizilerdir.