BIST 9.545
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.490,19
HABER /  MAGAZİN

Sevişmeyi görüntülememi o istedi

Eşi Ivana Sert’e, kendisini eski arkadaşı Hatem Yavuz ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açan işadamı Yurdal Sert’e yanıt, Yavuz’dan geldi

Abone ol

Eşi Ivana Sert'e önceki gün boşanma davası açan işadamı Yurdal Sert, mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde eşini, ortağı ve eski arkadaşı Hatem Yavuz ile ilişki içinde olmakla ve tazminat koparmak için birlikte kendisine tuzak kurup, hayat kadınlarıyla sevişme görüntülerini kaydedip saklamakla suçlamıştı.

Ivana'nın ortağı ve Yurdal Sert'in eski arkadaşı Hatem Yavuz, Sert'in tazminat vermemek için kendisini piyon olarak kullandığını belirtip, söz konusu sevişme görüntülerini de Yurdal Sert'in isteğiyle kaydettiğini söyledi.

Fok derisi ticareti nedeniyle çevrecilerin tepkisini çekmesiyle adını duyuran Hatem Yavuz, fok, kanguru, dana, kuzu derisi ticareti, işlemesi ve moda tasarımı işi yapıyor. Adana'da doğan Avustralya'da büyüyen, Hong Kong'ta uluslararası ticaret üzerine üniversite eğitimi alan ve eşinden de geçen yıl boşanan bir çocuk babası Hatem Yavuz, Yurdal Sert'i suçlayıp şunları söyledi:

'Yurdal beni piyon olarak kullanıyor'

Tazminat için bunları yapmış olmasına inanamıyorum. Sürekli beraber olduğumuz, annelerimizin birbirini tanıyıp konuştuğu, evlerimizin anahtarı birbirimizde olan arkadaşız. Oğulları Ateş'le benim oğlum Salim, aynı yaştalar ve onlar da arkadaşça büyüyordu. Şoktayım. Boşanma davasında beni piyon olarak kullanıyor. Yurdal bunları kendi başına yapacak kadar vicdansız değil. Hep abisi yaptırıyor.

'O kayıtları kendisine ben vermiştim'

O görüntüleri gizlice çekmedim. Kendi çektirdi. Evde buldum dediği görüntüleri zaten Yurdal'a ben kendim vermiştim. Karısına iftira atıyor. Ivana'nın o zaman haberi bile yoktu. Yurdal benim evime geliyordu. Kadınlar getiriyordu. Ben salonda televizyon izliyorum. İçerden çağırıyordu 'Gel beni çek' diye. Ben de çektim. Uyarıyordum onu 'Bunu yapma' diye. Yatakta nasıl olduğunu görmek için mi istiyordu bu görüntüleri artık bilmiyorum.

'Biz medeni insanlarız'

Ben Avustralya'da büyüyen biriyim. Dedikodu çıkar diye düşünen biri değilim. Biz medeni insanlarız. Yurdal da yurtdışında büyüdü, Ivana da. O yüzden böyle arkadaşlığın ileri gitmesi nelere yol açar diye düşünmedik. Yurdal daha önce de aldatırken yakalandı. Hepimizin olduğu bir ortamda Ivana'dan af diledi. Ancak her şey geçen ay Bodrum'daki aldatmada koptu. Basına yansıyınca, Ivana bitirmeyi düşündü artık. Ama yine de tam karar vermemişti. Sırbistan'a gitti. Yurdal peşinden gidip af bile dilemedi. Ivana'ya dava açan kendisi oldu. Bu dönemde Ivana benim geçen yılki boşanma deneyimimi sordu. Boşanırsa evden atılıp atılmayacağını sordu. Ben de çocuklu olduğu için evden erkeğin gideceğini söyledim. Bundan ibaret.

'Karımdan boşanınca 3 ay onlarda kaldım'

Evlerine girip çıkarken kamera kayıtları varmış. Olabilir. Ben çünkü geçen yıl 3 ay onların evinde kaldım. Eşimden boşandım ve çok kötü günler geçiriyordum. Yurdal, Ivana'nın da onayıyla 'Ev arama gel bizde kal bir süre' dedi. Biz o kadar yakın arkadaştık. Eşiyle sorunları var ve ben ona hep düzeltmesini söylüyordum. Ivana'yı kırmaya ve aşağılamaya başladı. İftiralar ortaya attı. Ben de o zaman Ivana'nın tarafını tuttum. Kadın masumdu ve benim ortağımdı. Sonra bana iftira attı.

'Ivana'yla aramda ne olacağını bilemem'

Ivana Sert ile aramda bir şey yok, olmadı. İleride olabilir mi diyorsunuz. Ben medyum değilim, ileride ne olacağını Allah bilir. Şu yaşadıklarımızı da önceden bilmiyordum. Belki de Ivana ortaklığı bitirebilir. Bilmiyorum