BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.490,42
HABER /  MEDYA

Sevinç Erbulak eşi kimdir FETÖ'cü mü NO 309 dizisi

Ünlü tiyatro oyuncusu Sevinç Erbulak İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevinden alındı. Peki kimdir Sevinç Erbulak sahiden FETÖ'cü mu eşi ve son oynadığı dizi hangisidir?

Abone ol

FETÖ'cüler için ilan edilen OHAL'i fırsat bilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi 6 ismi görevden aldı. Bu isimlerin hiç birinin FETÖ'cü olmadığı söylenirken içlerinde No : 309 dizisinin oyuncusu Sevinç Erbulak'ın da olması şaşkınlık yarattı.

Peki kimdir Sevinç Erbulak nasıl oldu da darbe girişimi KHK'sı ile görevden uzaklaştırıldı.

SEVİNÇ ERBULAK KİMDİR ÜNLÜ AİLESİ

Sevinç Erbulak 20 Ekim 1975 İstanbul doğumlu. Tiyatrocu bir aileden geliyor. Anne ve babası da tanınmış isimler. Annesi Füsun Erbulak ve babası Altan Erbulak'dır. 

SEVİNÇ ERBULAK'IN SON DİZİSİ NO 309

sevinç erbulak no 309 dizisi kimdirSevinç Erbulak da ailesinin izinden gitti ve oyuncu oldu. Şehir Tiyatroları kadrosunda yer alan Sevinç Erbulak, şu anda reytinglerde ilk sıralarda yer alan NO : 309 dizisinde rol alıyor.

SEVİNÇ ERBULAK'IN EŞİ KİMDİR?

Sevinç Erbulak evliliğini sanat camiasının dışından bir isimle yaptı. Eşi Dalin Midyat avukatlık yapıyor. Bu evlilikten 2006 yılında Zeynep Kavin adını verdiği kızı dünyaya geldi.

sevinç erbulak eşi ve kızı kimdir

FETÖ'CÜ MÜ DARBE İÇİN NE YAZDI?

Sevinç Enbulak aktivist sanatçılar arasında. 2013 Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında Yiğit Sertdemir, Özen Yula, Cem Uslu ve Mirza Metin'in yazdığı Gezerken adlı oyunda yer almıştı. Şimdi ise FETÖ için çıkarılan kararnamelerle İBB şehir tiyatroları onu açığa aldı.

FETÖ ile ilgisi olmayan Sevinç Erbulak instagram hesabından darbeye karşı sert tepki göstermiş ve ilk günden itibaren de bu konuda açık ve net bir tutum sergilemiş.

İşte yazdığı mesajlardan biri;