BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
HABER /  MEDYA

Sevilay Yükselir'den olay Ekrem Dumanlı yazısı

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, 14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Ekrem Dumanlı'nın ifadesini eleştirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, 'Sakalsız'ın kalemşoru Recep İvedik' olarak adlandırdığı Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'ya 14 Aralık operasyonunda verdiği ifade üzerinden yüklendi. 

"Bir inanamadığım şey de Sakalsız'ın kalemşoru Recep İvedik ruhlu adamın savcıların sorularına verdiği cevaplar!" diyen Sevilay Yükselir, Dumanlı'nın Fethullah Gülen hakkında söylediklerini şöyle eleştirdi:

"Korkudan mı, milletin aklıyla dalga geçmeyi kendine düstur edindiğinden mi nedir; 'Ziyaret etmiş olabilirim ama ben de sizin gibi TV'lerden tanıyorum Gülen'i!' demiş."

Sevilay Yükselir'in 'İvedik'in hokkabazlığı!' başlıklı bugünkü yazısı şöyle:

SAKALSIZ HOCASININ HEDEF GÖSTERDİĞİNDEN HABERSİZMİŞ...

Bir inanamadığım şey de Sakalsız'ın kalemşoru Recep İvedik ruhlu adamın savcıların sorularına verdiği cevaplar! Güler misin, ağlar mısın derler ya hani! Vallahi ne yapacağımı bilemedim söyledikleri karşısında. Korkudan mı, milletin aklıyla dalga geçmeyi kendine düstur edindiğinden mi nedir; "Ziyaret etmiş olabilirim ama ben de sizin gibi TV'lerden tanıyorum Gülen'i!" demiş.

Son operasyonla gözaltına alınmasının tek nedeni hepi topu gazetesinde yayımlanan iki makale bir habermiş. Haber yapılmış, makale yazılmış Tahşiye ile ilgili gazetesinde ama görmemişmiş arkadaş. Okumamışmış! Bir de... Sakalsız hocasının 6 Nisan 2009'da bir grup Nur Talebesi olarak bilinen insanları 'Tahşiye' adı altında hedef gösterdiğinden de habersizmiş. 

KÜFRÜ BASACAK MODDAYMIŞ

Zaten 'Tahşiye' lafını da daha önce hiç duymamışmış! Ha... Katiyen talimat almazmış Sakalsız'dan! O özgür, ayakları yere basan, bağımsız bir haber ustasıymış! Adam öyle garip bir psikoloji içindeymiş ki... Bence savcı biraz daha üzerine varsa... Birkaç soru daha sorsa Hocaefendi'si ile ilgili... "Kim kardeşim Gülen? Kim o? Ne diye bana o dengesiz hakkında abuk sabuk sorular soruyorsunuz!" deyip kendini masum göstermek için küfrü basacak bir moddaymış sanki! Ne diyeyim vallahi...

Allah kimseyi bu kadar hokkabazlığa zorlamasın! Gerçekten zor iş. Çok zor!