BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
HABER /  SEÇİM

Sevilay Yükselir ve Nazlı Ilıcak Twitter'da kapıştı!

Seçim sonuçlarının açıklanmaısnın ardından Bugün Gazetesi Yazarı Nazlı Ilıcak ile Sabah Gazetesi Yazarı Sevilay Yükselir, Twitter'da birbirine girdi.

Abone ol

Seçimden bir gün önce hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çözüm süreciyle ilgili tavrını eleştiren ve oyunu HDP'ye vereceğini açıklayan Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, çarpıcı tweet'lerine bugün de devam etti.

YÜKSELİR YALÇIN AKDOĞAN'A ELEŞTİRİDE BULUNDU

Yükselir, "Kargaların bazıları beni döneklikle suçluyormuş. Haklılar çünkü şakşakçılıkları ile kayıp ettirdikleri 12 puanı kamufle için başka yol yok"  diyerek Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ı işaret etti;  "Akdoğan ve onun gibi siyasi analiz yetisi sıfırlar konuşmaya devam ettikçe kayıp devam edecek. Davutoğlu'nun ilk icraatı Yalçın Akdoğan'a sus demek olmalı" mesajını paylaştı.

nazli-ilicak-.jpeg

Bugün Yazarı Nazlı Ilıcak da bunlara karşılık atıığı bir tweet ile tartışmanın fitilini ateşledi. Ilıcak, Yükselir'e verdiği yanıtta, "Önce başörtüsü ve Erdoğan düşmanıydın. AKP iktidarını perçinleyince onlara yanaştın. Şimdi yeni bir çıkış arıyorsun ama nafile" ifadelerini kullandı.

İşte o atışma:

sevilay-yukselir-nazli-ilicak.jpg