BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.493,27
HABER /  MEDYA

Sevilay Yükselir Sabah'tan kovuldu

Seçim öncesi HDP'ye oy vereceğini söyleyerek şimşekleri üzerine çeken Sevilay Yükselir'in Sabah'taki köşe yazılarına son verildi.

Abone ol

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir'in köşe yazılarına son verilerek gönderildi.

Seçim öncesi "Oyum HDP'ye" dedi, AK Parti'lilerin bir kısmı 'hain' ilan etti iktidar düşmanları ise 'dönek!'...  Son günlerin en çok konuşulan ismi Sevilay Yükselir artık Sabah'ta yazmayacak.

Batan gemiyi ilk terkeden olmakla suçlanan yazar, seçim sonrası eleştirilerine hız kesmeden sürdürünce ipler koptu.

Seçim öncesinde "Oyum halkların kardeşliğine" diyerek rengini belli eden Yükselir, seçim sonrasında da Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a "karga" diyerek muhalefetini sürdürmüştü.

sevilay.20150609133912.jpg
Bir zamanlar Sevilay Yükselir

A Haber'de Yüzde Yüz Siyaset programını yapan ve Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Sevilay Yükselir, kovuldu haberinin medyada çıkması sonrasında hem Facebook hesabından hem de twitter hesabından ayrılığına dair bir "zorunlu açıklama" yaptı. İşte Yükselir'in yazdıkları:

"İNŞALLAH BARIŞ KAZANACAK"

"Zorunlu olarak bu açıklamayı yapıyorum zira telefonlarım kilitlendi. Haberler doğru. 7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve aHaber yönetimi Seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi. Herşeyin hayırlısı olsun. Gazeteciliğe devam. Hepinizin bilmesini isterim ki son derece mutlu ve huzurluyum...İnşallah Barış kazanacak...Türkiye kazanacak... Bu arada mesele vicdan olunca biran bile tereddüt etmeden onu tercih etmiş biri olarak, meslektaşlarım tarafından eleştirilmeyi hak etmiyorum."

sevilay.20150609080453.jpg
SEVİLAY YÜKSELİR'DEN SEÇİM SONRASI OLAY ERDOĞAN TWEETİ
sevilay-yükselir-erdoğan-tweetleri.jpg