BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.278,43
HABER /  GÜNCEL

Sevgiliye mektup 14 Şubat uzun aşk sözleri

Bugn 14 Şubat Sevgililer Günü dünyada olduğu gibi ülkemizde de aşk dolu bir gün. Sevdiğiniz kadın ya da erkek sizin için her gün özel biliyoruz ama ona olan duygularınız birkaç 14 şubat mesajı ile geçiştirilmeyecek kadar yoğunsa ona 14 şubat mektubu yazın. Bu güne özel sevgiliye mektup örneklerinden ilham alabilir. Siz de sevgiliniz için ömür boyu saklayacağı bir aşk mektubu yazabilirsiniz. Canım, nefesim, bir tanem, her şeyim ile başlayan sevgiliye mektuplara bir göz tın.

Abone ol

Bu 14 Şubat'ta bir değişiklik yapmak istiyorum ve sevgilime sevgililer günü mektubu yazmak istiyorum diyorsanız sizin için derlediğimiz sevgiliye mektup örneklerine mutlaka göz atın. Aşkımı haykırmak istiyorum uzun uzun cümlelerle kağıda dökmek istiyorum diyosanız haydi alın kağıdı kalemi elinize. En güzel sevgiliye mektup örnekleri haberimizde....

Canım sevgilim: Sana olan sevgimi anlatmaya hiçbir sözcük yetemez. Bu öyle kuvvetli bir sevgi ki, her an seni yaşamak, seninle yaşamak, seninle yaşlanmak istiyorum. Beni yalnızlığımdan sıyırıp mutlu günlere kavuşturan sensin, yaşadığımın farkına vardıran sensin, huzurun diğer adı sensin. Biricik aşkım, gözlerin kadar parlak olmasalar da seninle yıldızları izlemek, dünyanın en huzurlu şeyi. Çünkü olur da bir yıldız kayarsa dileğim belli; sen … Bil ki; her duamda ellerimi açtığım, her hayalde baş köşeye kondurduğumsun. Bil ki; benim en tatlı uykum, en hakiki mutluluğumsun.

Bazen yokluğunu haykırmak istiyorum, o koca yüreğinin yanımda olmayışından duyduğum hüznü herkes bilsin diye. Sana olan sevgimi herkes iliklerine kadar hissetsin diye avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum: Seni seviyorum.”

Yokluğun beni zora sokuyor: “Canımın içi yokluğun beni zora sokuyor. Daha önce böyle bir hüznü tatmamıştım, böyle bir sızı doldurmamıştı yüreğimi. Böylesine üzülmemiş, gecenin karanlığıyla mutsuzluğa boğulmamıştım.

Senden ayrıyken, ellerin ellerimde değilken sevgilim, ben dünyanın en karamsar insanı oluveriyorum. En kötü kabuslara dalıyor, en acılı şarkıları yaşıyor sensizliği buram buram hissediyorum. Seni her şeyim yaparken, sana sevgilim derken bir an bile tereddüt etmedim. Ama senden ayrı kalınca yaşamak konusunda kararsız kalıyorum… Senin sesini duymadan geçen günlerimin hiçbir anlamı yok, hem inan bana zaman geçmiyor bile. Sensiz geçecek bir ömrü asla istemiyorum. Lütfen hep benimle kal. Seni çok seviyorum ve her zaman seveceğim…”

“Hayatımın anlamı: Sen benim başıma gelen en güzel şeysin! Beni hayatın karanlığından ve solgunluğundan kurtaran, gönlümün neşe ile rengarenk olmasını sağlayansın. Yüreğin o kadar büyük ve temiz ki, seninle sanki bütün kara bulutlar uzaklaştı ve her yerde çok sevdiğim ebemkuşağı. Her yerde var sanki gülümseyen bir fotoğrafın, güzel bakışlım. Seni görmek bile beni o kadar mutlu ediyor ki, seni öylesine seviyorum ki aşkım bunu anlatmaya hiçbir kelime, hiçbir şiir, hiçbir şarkı yetmez. Sana olan aşkımı hiçbir şey ifade edemez.

Senin gibi bir güzelliğe sahip olduğum için, beni ben olduğum için sevdiğini bildiğim için çok mutluyum. Seni tanıdığım için, attığım tüm adımlar içim, seni tereddütsüz hayatıma aldığım için çok mutluyum. Benim sevgilim olduğun için dünyanın en şanslı insanıyım. Sensiz hiçbir yere ait değil, hiçbir sözle mutlu değilim. Sensizken hiçbir yemekte iştahlı, hiçbir mevsimde huzurlu değilim. Her an seni görmek, her an senin yakınında olmak, mümkünse seninle aynı yastığa baş koymak ve ömrüm boyunca seni mutlu etmek istiyorum. Seninle birlikte yaşlanmak, saçlarıma düşen akları seninle birlikte saymak istiyorum. Sen benim dünyadaki en değerli varlığımsın. İyi ki benimlesin. İyi ki varsın! Doğum günün kutlu olsun.”

“Birtanem: Senin mutlu olman için elimden gelen her şeyi yapar, senin bir damla gözyaşın için her şeyi yakarım biliyorsun. Benim için o kadar değerlisin ki, sanki diğer yarım olmuşsun. Sanki sen ne hissetsen aynısını hisseder olmuşum. Dertlerinle dertlenir, acınla ağlar, mutluluğunla gülümser olmuşum. O kadar sana benzemişim ki, ne zaman huzursuz olsan ben de huzur bulamaz olmuşum. Seni o kadar dinlemişim ki, sesini duymadan hiçbir günü adamakıllı bitiremez olmuşum. Ben sen olmuşum.

Diğer yarım… Seninle geçen zamanlarım o kadar kıymetli ki hiçbir anım boşa akmasın istiyorum. Her anımız ölümsüzleşsin, her sevincimiz tarihe kazınsın istiyorum. Gülüşün dudaklarına sabitlensin ve hiç bozulmasın, gözlerin gözlerimden ayrılmasın istiyorum. Ellerinin sıcaklığı ile ısınmak, seni doya doya yaşamak istiyorum.

Ben her zaman senin yanında kalmak, senin sevgilin olmak, sevdiğin olmak istiyorum aşkım. Beni bir an bile yalnız bırakma. Ben sensiz yarım kalırım. Çünkü ben içimden senin bıraktığın koca boşluğu hiçbir zaman atamam, hiçbir zaman seninle olduğum kadar mutlu olamam. Seni hep aynı aşkla, aynı parıltılı bakışla seveceğim birtanem…”