BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.435,78
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisini döve döve bayılttı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilya fabrikasında çalışan 21 yaşındaki genç kız, mesai bitimi evine yürürken, yanına gelen ve erkek arkadaşı olduğu öne sürülen gencin saldırısına uğradı.

Abone ol

Yediği dayak yüzünden baygınlık geçiren, yüzü ve gözü şişen, dudağı patlayan genç kız hastaneye kaldırılırken, yakalanan saldırgan ve yanındaki arkadaşı adliyede serbest bırakıldı.

Olay Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü önündeki boş arazide dün akşam saatlerinde yaşandı. Evine gitmek için bindiği servisten inip yürümeye başlayan 21 yaşındaki S.K.'nın yanına gelen ve erkek arkadaşı olduğu öne sürülen S.Ç. (23), genç kızla tartışmaya başladı. S.Ç. tartışma sırasında S.K.'yı tekme tokat dövdü. Genç kız baygınlık geçirirken, itfaiye görevlilerinin fark ederek olay yerine koşması üzerine saldırgan, arkadaşıyla motosikletine binerek olay yerinden uzaklaştı.

Yüzü ve gözü şişen genç kız ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kısa süre sonra yakaladığı S.Ç. ile arkadaşı E.S.'yi gözaltına aldı. Sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen S.Ç. ile E.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.