BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisi ile bir olup eşine fuhuş yaptırdı

Zihinsel engelli Müberra Ç'nin eşi tarafından başına gelmeyen kalmadı. İşte eşi ve eşinin sevgilisi tarafından kadının başına gelen korkunç olay

Abone ol

Zihinsel engeli eşi Müberra Ç.'ye zorla fuhuş yaptırdığı ileri sürülen Şefik Ç. ile fuhuşta kendine yardımcı olduğu belirtilen Lütfiye Ö. Jandarma tarafından yakalandı.

Kent merkezinde oturan Şefik Ç.'nin zihinsel engelli eşi Müberra Ç.'ye zorla fuhuş yaptırdığı yönünde ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri 10 gün önce takip başlattı. Nevşehir Merkez Çat yolundaki meşelik alanda, yüzde 80 zihinsel engelli 22 yaşındaki Müberra Ç.'yi, sevgilisi Lütfiye Ö. (39) ile birlikte zorla fuhuşa zorlayan Şefik Ç. (39) suçüstü yakalandı.

Zihinsel engelli Müberra Ç. ifadesinde, Nevşehir'deki köy ve kasaba yollarında eşinin kendsiini zorla fuhuşa sürüklediğini söyledi. Birkaç kez bu işe itiraz ettiğini, ancak eşinin kendisini dövdüğünü söyleyen Müberra Ç., "Bir kez de jiletle isminin baş harfini koluma kazıdı. Bana yaptırdığı fuhuştan ayda 3- 4 bin TL para kazanıyor, bu paraları dostu ile yiyordu" dedi.

Şüpheli koca ve sevgilisi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.