BIST 9.074
DOLAR 32,32
EURO 35,09
ALTIN 2.301,45
HABER /  MEDYA

Seven Ne Yapmaz 9.bölüm fragmanı Nazlı'nın yeni aşkına bakın

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Seven Ne Yapmaz bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Yayınlanan son bölümüyle ilgiyle takip edilen Seven Ne Yapmaz 9.bölümde neler yaşanacak? Seven Ne Yapmaz 9.bölüm Ozan ve Nazlı barışacak mı?

Abone ol

Başrollerini Seren Şirince ve Yusuf Çim'in paylaştığı Seven Ne Yapmaz bu akşam 9.yeni bölümüyle ekranda. İlgiyle beklenen Seven Ne Yapmaz dizisinde Ozan, Nazlı ile barışmaya hazırdır ama hayat istediği şekilde ilerlemez.

Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Seven Ne Yapmaz yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Seven Ne Yapmaz yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yer alacak. İşte, Seven Ne Yapmaz yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Nikah faciasının üzerinden altı ay geçmiştir. Nazlı ve Ozan'ın yolları ayrılmıştır. Paraları, pulları, evleri, barkları ve en sonunda da umutları elinden alınan aşıklarımız, kendilerine yeni bir hayat kurma çabası içindedirler. Nazlı ve Arzu, yoksul bir mahallede kıt kanaat geçinmeye çalışmaktadırlar. Arzu, babasının engellemesiyle bir türlü iş bulamamakta, Nazlı ise hem bir eczanede çalışmakta, hem de kendi yaptığı doğal kremleri satmak için uğraşmaktadır. Fakir ama mutludurlar. Ozan ise taksicilik yapmaktadır. Bir yandan da zengin bir hayattan hızla en dibe düşen Aliye'nin bunalımlarıyla ve Zeynep ile uğraşmaktadır. Ozan'ın tek mutluluğu, her gün gizlene saklana da olsa Nazlı'yı görebilmektir. Hem fakir, hem de mutsuzdurlar. Bir gün Nazlı, çalıştığı eczanede; tonla alerjisi olan ve bu yüzden, hayatında çıplak ayakla toprağa bile basamamış zengin ve yakışıklı Serdar ile tanışır. Nazlı'nın doğallığı ve neşesi Serdar'a çok iyi gelir. Ozan ise, taksisine binen Ebru'yu, peşindeki bir adamdan kurtarır. Havalı, zengin bir kız olan Ebru, tam bir şıpsevdidir ve kahramanı olarak gördüğü Ozan'a görür görmez âşık olur. Kader, Nazlı ve Ozan'ı aylar sonra tekrar karşılaştıracaktır.