BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,76
ALTIN 2.489,02
HABER /  MEDYA

Seven Ne Yapmaz 4.bölüm fragmanı Nazlı'nın sırrı ortaya çıkacak mı?

ATV'nin sevilen dizilerinden olan Seven Ne Yapmaz 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Seven Ne Yapmaz yeni bölüm neler olacak? Seven Ne Yapmaz ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Yusuf Çim ile Seren Şirince'nin paylaştığı Seven Ne Yapmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde intikam almak isteyen Nazlı bu planını başaracak mı? Nazlı ve Ozan arasında neler oluyor? Seven Ne Yapmaz yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internetahber'de.

ATV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Seven Ne Yapmaz son bölüm izleyicilerle buluştu. Seven Ne Yapmaz son bölüm ardından dizinin sevenleri Seven Ne Yapmaz 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde kardeşinin yardımıyla Ozan'dan intikam almaya çalışan Nazlı'nın sırrı ortaya çıkacak mı? Nazlı, Ozan'ı her şeye rağmen affedebilecek mi? Gelin hep beraber dördüncü bölüm fragmanına bakalım:

SEVEN NE YAPMAZ SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Ozan'ın karşısına şirketin ve köşkün yeni sahibi Gizem Hanım olarak çıkan Nazlı, kardeşi Arzu'nun yardımıyla intikam planını devreye sokmuştur. Ozan şaşırsa da Gizem'in Nazlı olmadığını kabullenmek zorunda kalmıştır. Köşke yerleşen Gizem, Ekinsoy Ailesi'nin ve çalışanlarının köşkte kalmasına izin verir, tek şartı Ozan'ın müştemilata taşınmasıdır. Gizem ve Arzu'nun hayatına girmesiyle Ozan için hayli zorlu bir dönem başlamıştır... Annesi Aliye Hanım'ın da telkinleriyle kaybettikleri her şeyi geri alabilmek için Ozan'ın Gizem'in gönlünü çelmesi ve onunla evlenmesi gerekiyordur.