BIST 9.550
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.492,31

Sevecen ve korumacı davranabiliriz.

Düşünce ve duygularımız arasında denge kurmakta zorlanabileceğimiz için özel ve sosyal ilişkilerde daha özenli olmalıyız.

Bugün 2 Ekim Salı... Mars günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay özel yaşamımız, aile, ev, yuva, ebeveynler, yurt, vatan, güvenlik ile ilgili kavramları ön plana çıkarabilir. Duygusal ihtiyaçlarımız artarken, yakınlarımıza karşı daha duyarlı, sevecen ve korumacı davranabiliriz.

Öğle saatlerinde Ay son dördün fazına ulaşacak ve Terazi burcundaki Güneş ile dik açı yapacak. Geçtiğimiz ayın konularında gözden geçirmeler yapabilir bazı önemli sonuçlara ulaşabiliriz. Düşünce ve duygularımız arasında denge kurmakta zorlanabileceğimiz için özel ve sosyal ilişkilerde daha özenli olmalıyız.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Akrep burcundaki Venüs ile üçgen görünüm yapacak. Duygularımız güçleneceği için ilişkilerde daha tutkulu olabiliriz. Kadın figürlerle ilişkiler ön plana çıkabilir. Güzellik, estetik, kişisel bakım ve sanatsal konularla ilginebiliriz.

Yengeç burcundaki Ay, akşam saatlerinde Balık burcundaki Neptün ile üçgen görünümde olacak. Derin duygular ve güçlenen sezgiler bizi ruhsal konulara yönlendirebilir. Yalnız kalıp dinlenmek isteyebiliriz. Maneviyat ve tefekkür için gece saatlerini değerlendirebiliriz.