BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Sevda Erginci Kimdir?

Ver Elini aşk dizisiyle yeniden ekranlara dönen Sevda Erginci'nin kim olduğu merak ediliyor. Performansıyla göz dolduran Sevda Erginci kimdir nereli kaç yaşında? Sevda Erginci ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Sevda Erginci, 1993 yılında İstanbul’da doğdu.Eğitimini Devlet Konservatuarı’nda tamamlamış;  15 yaşında Semaver Kumpanya’da tiyatro oyunlarında oynadı. Kariyerine ilk adımını 2012 yılında başrolü Ozan Güven ve Özgü Namal’ın paylaştığı Koyu Kırmızı...

Ver Elini aşk dizisiyle yeniden ekranlara dönen Sevda Erginci'nin kim olduğu merak ediliyor. Performansıyla göz dolduran Sevda Erginci kimdir nereli kaç yaşında? Sevda Erginci ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Sevda Erginci, 1993 yılında İstanbul’da doğdu.
Eğitimini Devlet Konservatuarı’nda tamamlamış;  15 yaşında Semaver Kumpanya’da tiyatro oyunlarında oynadı.

Kariyerine ilk adımını 2012 yılında başrolü Ozan Güven ve Özgü Namal’ın paylaştığı Koyu Kırmızı adlı dizi ile atmış; daha sonra Hayat Bazen Tatlıdır, Veda ve Karagül dizisilerinde rol aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Ali İl ve Köksal Engür ile paylaştığı Ver Elini Aşk dizisinde rol almakta ve Ayperi karakterini canlandırmaktadır.  Güzel oyuncu Sevda Erginci 2015 yılında Uzaklarda Arama sinema filminde rol alarak sinema dünyasına da adım atmıştır.