BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Sevda Demirel son hali nasıl Kim Kardashian'a benzemek için...

Sevda Demirel son hali nasıl oldu, Sevda Demirel kaç yaşında soruları bugün sıkça arandı. Bir dönemin sansasyonel isimlerinden olan Sevda Demirel uzun süre sonra tekrar gündeme geldi. 46 yaşındaki eski oyuncu Sevda Demirel Kim Kardashian'a benzemek için ameliyatlara gireceğini açıkladı. Sevda Demirel'in son haline bir bakın!

Abone ol

Sevda Demirel kimdir son hali nasıl araştırması bugün en çok merak edilenleri arasına girdi. Aslen Gaziantepli olan 46 yaşındaki eski oyuncu, şarkıcı Sevda Demirel idolüm dediği Kim Kardashian'a benzemek için bir dizi ameliyata gireceğini açıkladı. Basenlerini sporla Kardashian'a benzettiğini söyleyen Demirel'in hedefinde şimdi burun ve yanaklar var. Kısa süre içinde ameliyat olacak olan Sevda Demirel 'Herkesin bir idolü vardır, benimkisi Kim Kardashian.Sporumla beslenmemle saçımla ona benzemeye başladım, sıra burun ve kaşlarda" diyerek şaşırttı. 

Manken Sevda Demirel, idolünün Kim Kardashian olduğunu ve bu nedenle bıçak altına yatmaya hazırlandığını açıkladı.

Kim Kardashian'a benzemek için burun ve yanak ameliyatı olacağını söyleyen Sevda Demirel, "Sporla basenlerim onunkine benzedi. Şimdi burun ve yanak ameliyatı olacağım. Herkesin bir idolü vardır, benimkisi Kim Kardashian.Sporumla beslenmemle saçımla ona benzemeye başladım, sıra burun ve kaşlarda" dedi.

SEVDA DEMİREL KİMDİR: 28 Nisan 1972 senesinde dünyaya gelen Sevda Demirel Almanya’nın Langen şehrinde doğmuş, büyümüştür. Aslen Gaziantepli olan Sevda Demirel lise eğitimini Almanya’da almıştır. İstanbul’a 16 yaşındayken gelen Demirel üniversite eğitimini burada tamamlamıştır.

Sevda Demirel, 21 Eylül 1995 tarihinde Kaan Özdemir ile evlendi. Boşandı. Londra’da yabancı bir sporcuyla evlendi 3 yıl evli kaldıktan sonra da boşanmıştır.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 1995 yılında Bay E filmi ile başlayan Sevda Demirel 2002 yılında Sevda Gibi albümü çıkarmıştır.

Albümleri :

2002 yılında Sevda Gibi
2005 yılında Sus
2008 yılında Uyanma Vakti

Filmleri :

2000 yılında Tutku Suçları
1997 yılında Hiç Bana Sordun mu?
1997 yılında Altın Vuruş
1996 yılında Otostop
1996 yılında Tatlı Kaçıklar
1995 yılında Bay E