BIST 9.441
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,10
HABER /  POLİTİKA

Ses kaydı Abdullah Gül'ü çok sinirlendirdi

Cumhurbaşkanı Gül, internete sızdırılan Suriye ilgili son ses kaydı için, 'Bu eylem düpedüz casusluk' yorumunu yaptı.

Abone ol

Dışişleri Bakanlığı Ahmet Davutoğlu, Bakanlık Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgenaral Yaşar Güler'in, Suriye'deki Türk toprağı Süleyman Şah Türbesine yönelik bir saldırı karşısında yapılması gerekenleri görüştükleri toplantıya ilişkin ses kaydı internete düştü.

Gündeme bomba gibi düşen ses kaydının 13 Mart günü Davutoğlu'nun odasında yapılan ön değerlendirme konuşmalarının kayıtları olduğu ortaya çıktı. 

İnternete düşen ses kaydıyla ilgili Sinirlioğlu'ndan bilgi alan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün durum karşısında çok öfkelendiği öğrenildi. 

"DÜPEDÜZ CASUSLUK"

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül dün yabancı bir konuğunu ağırlarken kendisine Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da eşlik etti. Gül, kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede, "Böylesine kritik bir toplantı nasıl olur da kaydedilir ve sızdırılır? Türkiye'nin bir askeri birliğini koruma çabasına yönelik bu eylem, düpedüz casusluk" yorumunu yaptı.

28675.jpgDAVUTOĞLU:SAVAŞ İLANIDIR

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, internete yüklenen ses kayıtlarını değerlendirdi, süreci savaş ilanı olarak nitelendirdi... (TIKLA OKU)

28642.20140328094614.jpg

28666.jpgERDOĞAN: BUNU YAPAN NAMUSSUZ

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'da yaptığı konuşmada gündeme bomba gibi düşen ses kaydıyla ilgili bomba açıklamalar yaptu... (TIKLA OKU)