BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  MAGAZİN

Sertap Erener'in intikamı çok acı oldu

Sertap Erener Demir Demirkan'ın arkadaşı aynı zamanda Can Bonomo'nun gitaristi Emre Kula ile yeni bir aşka yelken açtı.

Abone ol

Sertap Erener geçtiğimiz yıl 18 yıl birlikte yaşadığı sevgilisi Demir Demirkan ile ayrılma kararı alarak magazin gündemine bomba gibi düştü. Sertap Erener şu sıralar Emre kula ile yeni bir aşka yelken açtı.

Sertap Erener ve Demir Demirkan aşkını ihanetin noktalığı dedikodular arasındaydı. Demir Demirkan'ın lise aşkı Seda İnce tekrar birlikte olma kararı alması sonucu Sertap Erener'i terk etti. Basında haklarında çıkan haberlerin önünü kesmek için Sertap Erener, Demir Demirkan'a konuşma yasağı getirdi. Taraflar her ne kadar ilişkilerinin bitişini üçüncü şahıslara bağlamasalarda ertesi günlerde sık sık Seda İnce ile görüntü veren Demir Demirkan o dedikoduları bir bakıma doğruladı.

indir.20150323095855.jpeg18 yıllık hayat arkadaşı Demir Demirkan'ın ihanetiyle sarsılan Sertab Erener, gönlünü kendisinden 20 yaş küçük Emre Kula'ya kaptırdı. Gitarist olan Kula ile Demirkan'ın uzun yıllardır arkadaş olduğu ortaya çıktı. Sertap Erener çok da uzun sürmeyen yalnızlık döneminden sonra şimdilerde iddaya göre yakın arkadaşı Can Bonomo'nun gitaristi Emre Kula ile birlikte. Sertab Erener yakın arkadaşı Can Bonomo’nun orkestrasında gitar çalan Emre Kula  ile aşk yaşamaya başladı. Sertab Erener 18 yıl birlikte olduğu müzisyen Demir Demirkan’dan, Eylül 2014’te ayrılmıştı.