BIST 9.643
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.496,54
HABER /  GÜNCEL

Serkan İnci kimdir neden gözaltına alındı son durum ne?

Serkan İnci kimdir aslen nereli kaç yaşında? İnci Sözlük'ün kurucusu olan Serkan İnci'den bugün son dakika haber geldi. Serkan İnci Twitter'dan yaptığı açıklamada gözaltına alındığını duyurdu. Peki Serkan İnci neden gözaltına alındı?

Abone ol

İnci Sözlük kurucusu olan ve Twitter'da yazdıklarıyla gündeme oturan Serkan İnci bugün gözaltına alındı. Gözaltına alınan Serkan İnci'nin özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Serkan İnci özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Serkan İnci bugün son dakika gözaltına alındı. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada gözaltına alındığını söyleyen Serkan İnci serbest bırakıldı. Serkan İnci'nin gözaltına alınma nedeni ise Galatasaray Kulübü'ne sosyal medya üzerinden hakaret.  Galatasaray Spor Kulübü, 22 Ekim'de Fenerbahçe ile oynanan derbi maç öncesi, İnci'nin tribünde oluşturdukları koreografiye ilişkin sosyal medya hesabından "hakaret" içeren ifadeler kullandığını öne sürerek, şikayette bulundu. Soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Serkan İnci hakkında ifade vermek için adliyeye gelmemesi üzerine gözaltı kararı çıkardı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'nce gözaltına alınan İnci, ifade işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. İnci'nin emniyetteki ifadesinde "Öylesine yazılmış, bir anlamı olmayan bir tweet" dediği öğrenildi.

SERKAN İNCİ NEDEN GÖZALTINA ALINDI? Serkan İnci sabah saatlerinde attığı tweete gözaltına alındığını duyurmuştu. 

SERKAN İNCİ KİMDİR? Serkan İnci, 15 Haziran 1987 İstanbul doğumlu. İnci Sözlük sitesinin kurucusu olan Serkan İnci ilköğretim okulunu Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu’nda derece ile bitirdi. Ailesi Selanik göçmeni olan Serkan İnci çocuk yaşlarda internet ve bilgisayar ile ilgilenmeye başladı. İlk web sitesini 2002 yılında açtı. İstanbul Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra mühendis olmak isteyen Serkan İnci'nin bu hayali gerçekleşmedi. 2009 yılında inci sözlük'ü kuran Serkan İnci buradan üne kavuştu. Türkiye'de sosyal medya diyince akıllara gelen isimlerden biri olan Serkan İnci neden gözaltına alındı merak ediliyor.