BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.489,25
HABER /  GÜNCEL

Seri katilin babası böyle af diledi

İzmir'de 3 can alan Hamdi A'nın babası Süleyman A. oğlunu evlatlıktan reddettiğini belirtti ve af diledi!..

Abone ol

İzmir’de bankacı Esra Yaşar, üniversiteli Ayşe Selen Ayla ve ‘Azra’ takma adlı Mustafa Has’ı öldüren seri katil Hamdi A. geçtiğimiz hafta tutuklandı ancak kurbanların yakınlarının yüreğindeki ateş dinmedi. Cinayetler aydınlandığında yüreği yanan bir kişi daha vardı. Seri katil Hamdi A’nın babası Süleyman A, bu ölümlerin sorumlusunun oğlu Hamdi olduğunu, geçtiğimiz hafta iş arkadaşlarından öğrendi.  Hala olayın şokundan çıkamadıklarını söyleyen bir otobüs firmasında şoför olarak görev yapan baba Süleyman A. “Keşke oğlum o kurşunlardan birini benim, birini annesinin, diğerini de ailemizden birisinin kafasına sıksaydı’’ dedi.

‘BENİM BÖYLE BİR OĞLUM YOK’

Baba Süleyman A. oğlunu evlatlıktan reddettiğini belirterek yaşadığı acıyı şu sözlerle anlattı: “O insanlarla herhangi bir alıp vermediğimiz yok. Düşmanlığımız yok. Birbirimizi tanımıyoruz. Bu olayı nefretle kınıyorum. Benim böyle bir oğlum yok. Kendisini görmek de istemiyorum. Hayatını kaybeden 3 kişinin ailesinden özür diliyorum. Eğer kabul ederlerse, gidip ellerini öpmek istiyorum. ’’

 Nusaybin’den ailece İzmir’e taşındıklarını ve çocuklarının garsonluk yaptığını ifade eden baba, oğlunun yazın Bodrum’da çalıştığını söyledi. Olaylardan 3-4 gün önce Hamdi A’nın kendisini arayarak “Ben İzmir’de kardeşlerimin yanındayım” dediğini anlatan Süleyman A. aynı dönemde cinayet haberlerini aldıklarını dile getirdi.