BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  GÜNCEL

Seri katil köşeye kıstırıldı

Son 5 ay içerisinde evlerinde bıçaklanarak öldürülen 3 kadının katili, 15 ayrı suçtan sabıkası bulunan firari asker çıktı!..

Abone ol

İSTANBUL Ümraniye’de 9 Aralık 2009’da meydana gelen ilk olayda, kızıyla birlikte yaşayan işçi emeklisi Nesibe Demir (69) evinde 7 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu. Evde parmak izine rastlamayan polis evden 37 ekran bir televizyon ile uydu antenin çalındığını belirledi. Polis, televizyonun satıldığı spotçuyu bulup, satan kişinin robot resmini çizdi. Zanlı robot resimle aranırken bu olaydan 20 gün sonra yine Ümraniye’de 39 yaşındaki işçi Mine Elagöz, evinde 11 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Zanlı evi ateşe verip kaçtı.

Düşürdü

Polis bunun üzerine 20 kişilik bir ekip oluşturup bölgede benzer suçlara karışan 86 sabıkalıyı incelemeye aldı. Ekipler inceleme sonunda sabıkalı listesini 20’ye düşürürken bu kez 3’üncü cinayet haberi geldi. 6 aylık evli ve 3 aylık hamile olduğu öğrenilen Songül Selen (18), 30 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Polis, yeni evli genç kadının kolundaki 5 bileziği ile sağ el parmağındaki 3 yüzüğünün de çalınmış olduğu belirledi. Polis, özellikle genç kadının kocasına ait olan ve içinde “şiddet” yazılı alyansı bulmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Parasızmış!

Yüzük bir kuyumcuda bulundu ve kuyumcu yüzüğü bir kadının kendisine sattığını söyledi. Bunun üzerine ifadesine başvurulan kadın, yüzüğü oğlunun apartmanın girişinde bulduğunu söyledi. Apartmanda kalanları inceleyen polis, robot resme benzeyen Efkan Bakır adlı sabıkalının apartmanda kaldığını tespit etti. Bakır 10 gün izlendikten sonra gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden zanlı, askerden kaçtığını parasız kalınca gasp yapmaya başladığını söyledi. Cinayetleri panikten işlediğini söyleyen zanlı asker firarisi olduğu için inzibata teslim edildi