BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  GÜNCEL

Seri katil Filiz hakkında korkunç şüphe

Şimdilik 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'in İzmir'de de cinayet işlemiş olabileceği iddia edildi. Polis, yeni bir cinayet ihtimali üzerine kayıp başvurularını incelemeye başladı.

Abone ol

Ankara ve İstanbul'da en az 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'in kaçarken yanında taşıdığı valiz ve çantasını da değiştirdiği ortaya çıktı. Bu arada polis, Filiz'in İzmir'de de cinayet işlemiş olabileceği ihtimali üzerine, emniyete yapılan kayıp başvurularını incelemeye başladı.

Tuzla’da 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı (40) öldürdükten sonra İzmir, Çeşme’ye kaçtığı belirlenen ve çok sayıda güvenlik görevlisi tarafından aranan Atalay Filiz soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Habertürk'ün haberine göre, Kayıkçı'nın cesedini attıktan sonra görüntülenen Atalay Filiz"in elinde valiz ve çanta bulunuyordu. İzmir'de ortaya çıkan kamera kayıtlarında görünen 2 valiz ve bir çantanın ise yeni olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı Atalay Filiz'in olayda kullandığı valizi ve taşıdığı çantayı bulunmayan bir yere attığı tahmin ediliyor.

İZMİR'DEKİ KAYIPLAR ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan İzmir'e gittiği kesinleşen katil zanlının bir evde saklandığı ihtimali üzerine güvenlik güçlerinin arama çalışmaları da devam ediliyor. Katil zanlısının kiraladığı evin sahibini ya da birlikte kalacağı kişiyi öldürmüş olma ihtimalini degerlendiren polis, son bir haftada İzmir'de kaybolan kimsenin olup olmadığını da incelemeye başladı.