BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Seri Katil Atalay Filiz bakın nerede bulundu!

Seri Katil Atalay Filiz bulundu. Atalay Filiz'in Çeşme'de olduğu ve kaçak yollarla Yunan adalarına gitmeye çalıştığı bildirildi.

Abone ol

Seri Katil Atalay Filiz'in İzmir Çeşme'de olduğu ortaya çıktı. Atalay Filiz'in kaçak yollarla Yunan adalarına gitmeye çalıştığı bildirildi.

Atalay Filiz hakkında birçok ihbar gelmişti. Polisin araştırmaları sonucu Filiz'in cinayetten 2 gün sonra İzmir’e geçtiği anlaşıldı. İstanbul Polisi, bunun üzerine İzmir’e özel bir ekip gönderdi.

Araştırmalarda, Filiz’in kendisini Ömer B., olarak tanıtarak, bir öğrenci evinde kaldığı anlaşıldı.

BU NUMARAYI ARAYIN! Zanlıyı görenler 0 212 214 40 30 numaralı ihbar hattını arasın!

Atalay Filiz’in Bodrum’a gideceğim diyerek evden ayrıldığı öğrenildi.

Soruşturmayı çok yönlü değerlendiren dedektifler, Atalay Filiz’in Yunanistan’a kaçabileceği üzerine çalışma başlattı.

Atalay Filiz’in önceki günde İzmir’de görüldüğü ihbarları üzerine polis, seri katilin geri dönmüş olabileceğini değerlendirdi.

Çok zeki olduğu bilinen Filiz’in, “yurt dışına kaçtı” görünümü vererek polisten kurtulmaya çalışmayı planlamış olabileceği belirtildi.

ATALAY FİLİZ KİMDİR - KİMLERİ ÖLDÜRDÜ?

Atalay Filiz önce kendisinden ayrılmak isteyen Olga Seregina’yı öldürdü. Olga’nın kaybolması, şüpheleri Atalay Filiz'in üzerine çekti.

Olga’nın en yakın arkadaşı Elena Radchikova’yla onun sevgilisi Göktuğ Demirarslan, Atalay Filiz'den şüphelendi. Göktuğ, Atalay Filiz'in en yakın arkadaşıydı ve onu iyi tanıyordu. Üstelik 4 genç Paris’te eğitimleri sırasında bir süre aynı evi paylaşmıştı. Atalay Filiz, kendisini ele vereceklerini düşünerek, Göktuğ ile Elena’yı Ankara’da pompalı tüfekle öldürdü.

Yine polisin tespitlerine göre, öğretmen Fatma Kayıkçı da aynı nedenle katledildi. 2 yıl boyunca yaşadığı Tuzla’da sahte isim kullanan ancak sahte kimliği bulunamayan Atalay Filiz, sigorta için kendisinden kimliğini isteyen Kayıkçı’nın kendisini ele vermesinden korktu.

En büyük korkusu yakalanmak olan Atalay Filiz, kendisini ihbar etmelerinden korktuğu Göktuğ ve Elena gibi Kayıkçı’yı da öldürdü, Atalay Filiz'i yakalamak için tüm emniyet birimleri çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturmayı İstanbul polisi dışında, Ankara Emniyet Müdürlüğü, MİT ve Askeri İstihbarat da takip ediyor.