BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94
HABER /  GÜNCEL

Serhat Ulueren'den bomba iddia!..

Mehmet Ali Aydınlar'ın, TFF Başkanlığı için adaylığını koyacağı iddia edildi.

Abone ol

'Şike' süreci nedeniyle TFF Başkanlığı'ndan istifa eden Mehmet Ali Aydınlar'ın, 27 Şubat'taki olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa aday olacağı iddia edildi.

'Şike' iddiaları sürecinde yaşananları gerekçe göstererek 31 Ocak'ta görevinden istifa eden Aydınlar'ın, 27 Şubat'taki olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlık için adaylığını koyacağı iddiası, Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında ortaya atıldı.

Aydınlar'ın, 9 Spor Toto Süper Lig kulübünün desteğini aldığı, Kulüpler Birliği'nin bugün biraraya geleceği ve Aydınlar'ın adaylığının destekleneceği bir açıklama yapılacağı ileri sürüldü.

Şike sürecinde özellikle Fenerbahçe cephesinin tepkisini çeken Aydınlar, şikeye düşme cezası öngören 58. maddenin değiştirilmesi için toplana genel kurulun hemen ardından istifa etmişti.

Aydınlar, değişikliğin gündeme alınmadığı genel kurulda 'şerefimizle geldik, şerefimizle gideriz" demiş, istifa sinyali olarak yorumlanan bu açıklamadan birkaç gün sonra da görevini bırakma kararı almıştı. Aydınlar'ın istifa açıklamasında, içe ve UEFA'yı kastederek dışa yönelik eleştiriler yer almıştı. Aydınlar son olarak da katıldığı 32. Gün programında da çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Bu arada, TFF başkanlığı için aday olacaklar için son tarih 20 Ocak.