BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
HABER /  MEDYA

Serhat Akın ve Eser West kavga görüntüleri

Survivor 2017'ye bu akşam veda eden Eser West ya da Serhat Akın olabilir! Sebebi de mazilerindeki kavgaları. Serhat ve Eser West'in kavgalarına bakınca da aralarında ne var diye sormamak mümkün değil.

Abone ol

Bu akşam Survivor adasında 'acil durum konseyi' toplanıyor. 2017 kadrosundaki bir yarışmacı Survivor adasına veda ediyor. Acun Ilıcalı bu ismin çok önemli olduğunu duyurdu. Peki Survivor'dan kim eleniyor, sebep ne?

Survivor'a veda etme ihtimali olan iki isim konuşuluyor. Bunlardan biri gönüllüler diğeri de ünlüler takımından. Herkesin aklındaki 2 isimden biri Serhat Akın.. Sebep de sakatlığı ve son bölümde ekrana gelen şok kavga. Hatırlanacağı gibi sakatlıktan sonra adaya döndüğü gün Eser West ile büyük bir kavgaya girmişti. İlhan Mansız tutmasa diskalifiye ile sonuçlanacak girişimlerde bulunan Serhat Akın öfkesinin kurbanı mı oldu?

Survivor'a veda eden kavganın diğer tarafı Eser West de olabilir. Eser West adaya ayak bastığı günden itibaren hemen her kavganın içindeki isimdi. Kışkırtıcı bir tarzı olan Eser West, en sakin insanın bile damarına basabiliyor. Açlık krizleri ile de iyice dengesizleşen Eser West, teknedeki şok görüntüleri ile hatırlanıyor.

İşte Serhat Akın ile Eser West arasındaki Survivor adasının ilk gününden son güne kavga görüntüleri:

Serhat Akın ve Eser West'in ikinci kavga görüntüleri : Sebep bu kez Sabriye Şengül oldu.

Serhat Akın ve Eser West kavgasında üçüncü ve son perde: