BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,00
HABER /  MEDYA

Serenay Aktaş Survivor'da filmi 'Figüran' vizyonda!

Survivor All Star Serenay Aktaş 'Figüran' yeni filmi 3 Nisan 2015'de vizyonda. Survivor Serenay Aktaş futbol kariyerini beyaz perdeye taşıdı. Serenay Aktaş 'Figüran' fragmanı yayında.

Abone ol

Survivor All Star Serenay Aktaş, ekrana gelen son bölüm sms oylamasının birincisi oldu.  Serenay Aktaş Dominik'te fakat 3 Nisan 2015 haftası oynadığı sinema filmi 'FİGÜRAN' vizyonda. Serenay Aktaş'ın performansı merak konusu oldu.

Filmi’ Figüran’ın başrol oyuncularından Serenay Aktaş’ı hiç böyle görmediniz. Futbolcu kimliği ile bilinen ve son günlerde Survivor All Star yarışmasındaki performansı ile çok konuşulan Aktaş, filmde izleyenleri bir hayli şaşırtacak. Erkeksi bir çevikliği ve gücü ile yarışmanın favorilerinden gösterilen güzel oyuncu, Figüran filminde oldukça seksi bir rolle karşımıza çıkacak. Yapımcılığını Bosphorus Film Makers'ın üstlendiği filmde başrolleri Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı ve Yıldırım Öcek paylaşıyor.

sero-4.jpgSURVIVOR SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

Başrolünde, “alt tarafı bir figüran”ın yer aldığı bir komedi filmi nasıl olurdu? Üstelik o figüran, Mutlu gibi hayallerinin peşinden koşan, saf, iyi niyetli ve sevdası uğruna her şeyden vazgeçecek kadar aşıksa neler yaşanırdı? Elbette birbirinden komik, bazen absürd, bazen de hüzünlü olaylar ardı ardına sıralanırdı.

Hayatını figüranlık yaparak kazanmaya çalışan Mutlu’nun peşinden koştuğu büyük bir hayali vardır: Yazdığı “muhteşem” senaryoyu filme çekmek. Ev arkadaşı ışık asistanı Cempo ve Yeşilçam’dan kalma Şahmettin ile birlikte bu hayali gerçekleştirmenin kendilerince bir yolunu bulurlar. Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Türkiye’nin starı Pelin Şafak’ı filmlerinde oynamaya ikna ederlerse her şey hallolacaktır. Elbette Pelin Şafak’ı ikna etme görevi Mutlu’ya verilir. Özünde samimi ve hayat dolu bir genç kız olan ancak çevresindeki herkesin kendisine menfaati için yaklaşmasından bıkan Pelin Şafak ile Mutlu’nun maceraları böylece başlar.

sero3.jpgSURVIVOR SERENAY AKTAŞ İNSTAGRAM POZLARI

BU FİGÜRAN BAŞROL OYNUYOR

Son yıllarda sayıları hızla artan ve gişede başarı kazanan komedi filmlerinin arasında “Yılın En Kral Komedi Filmi” Figüran, farklı tarzıyla dikkat çekiyor. Figüran, sağlam senaryosu, tecrübeli oyuncu kadrosu, özenli yapımı ve Yönetmen Tolga Çetin’in doğal ve samimi tarzıyla senenin en iddialı komedi filmi olmayı hak ediyor.

KURGU DEĞİL, ORGANİK SENARYO

Senaristler Sefa Demir ve Süheyp Tosun’un film setlerinde çalıştıkları dönemde yaşadıklarından yola çıkarak yazdıkları Figüran’ın senaryosu, doğal ve samimi yapısıyla dikkat çekiyor. Figüran’ın Genel Danışmanı olan Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölüm Başkanı Öktem Başol’un profesyonel dokunuşlarıyla gelişen senaryo, Yönetmen Tolga Çetin’in yorumları ve oyuncuların başarılı doğaçlamalarıyla kıvamını buldu. Böylece, izleyen herkesin kendinden bir şeyler bulacağı, toplumun komiğini başarıyla yansıtan kaliteli bir komedi filmi ortaya çıktı.

fig.jpgFİGÜRAN’DA YEŞİLÇAM RUHU VAR

Genç kuşağın başarılı komedyenlerinden Ceyhun Fersoy, canlandırdığı Figüran Mutlu karakteriyle sinemaseverlerin gönlünde taht kuracak. Sadri Alışık, Kemal Sunal, Şener Şen, Zeki Alasya, Metin Akpınar gibi büyük ustaların hayat verdiği Yeşilçam’ın unutulmaz komedi karakterlerinin ruhunu yakalayan oyunculuğuyla Figüran’da bambaşka bir Ceyhun Fersoy görülecek.

FİGÜRAN FİLMİ KAMERA ARKASI FOTO GALERİ (TIKLA- GÖR)

Pelin Şafak isimli bir starı canlandıran genç yetenek Serenay Aktaş, tecrübeli oyunculardan geri kalmayan doğal yeteneğiyle ilk başrol deneyiminde seyirciden tam not alacak. Erdal Cindoruk, Ferdi Kurtuldu, Umut Oğuz, Mehtap Bayri ve Yıldırım Öcek gibi tecrübeli oyuncuların rol aldığı Figüran, kadrosuyla da iddiasını ortaya koyuyor.

serenay1.jpgSİNEMA EMEKÇİLERİNE SAYGI DURUŞU

Figüran, hayalini kurduğu filmi çekmek için çabalayan bir figüranla ona destek olan ışık asistanının maceralarını sinemaya taşıyarak bir anlamda tüm sinema emekçilerine saygı duruşunda bulunuyor. İki emekçinin hikayesi üzerinden sinema ve televizyon sektörünün görünmeyen yüzü gözler önüne seriliyor.

FİGÜRAN FİLMİNİN FRAGMANI