BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55
MEDYA

Seren Serengil, şov yapıyor diyenlere bakın nasıl cevap verdi!

Gülben Ergen hakkında iftira attığı gerekçesiyle 3 gün hapis alan Seren Serengil, son günlerde yaşadıkları için 'Şov' diyenlere canlı yayında cevap verdi. Seren, dökülen saç diplerini gösterip yaşadığı stresi anlattı.

Star TV'de Duymayan Kalmasın programında yorumculuk yapan Seren Serengil, Seda Sayan'ın dünkü programında Sinem Yıldız'ın "Seren şov yapıyor" sözlerini duyunca saç diplerini gösterdi.

'BU KADAR GADDAR OLMAYIN'

O sözlere tepki olarak dökülen saçlarını göstermek için saç diplerini açıp gösteren Seren Serengil şu sözleri söyledi:

"Gördünüz mü? Bunlar hep şov. Bütün saçlarım döküldü. Bu kadar gaddar olmayın. Ben bütün programcı arkadaşlarımın programlarına da bağlanıyorum, sizi kırmayıp. Ama bu ayıp bir şey artık. Ben böyle dik durdukça da siz başka türlü yorumluyorsunuz işi..."

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle