BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Şerefsiz tweetine Tanrıkulu'ndan cevap!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun Dersim özrüne sinirlenen CHP'li Şahin Mengü Twitter'dan "şerefsiz" dedi.

Abone ol

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Dersim özrü gündeme bomba gibi düştü ama bundan rahatsız olan CHP'liler de vardı. Eski CHP milletvekili Şahin Mengü, Dersim özrü nedeniyle Sezgin Tanrıkulu'na Twitter'dan tepki vererek " CHP adına özür dileyemezsin şerefsiz" dedi. Tanrıkulu'ndan ise cevap gecikmedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CNN Türk'te Katıldığı programda CHP Genel Başkan Yardımcı olduğunu vurgulayarak,"Dersim'de acı duyan herkesten bin kere özür diliyorum" demişti.

"GENEL BAŞKAN'IN BİLGİSİ DAHİLİNDE BURADAYIM"

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde bu programa katıldığının altını çizen Tanrıkulu, sadece özür dileyerek bu sorunun çözülemeyeceğini, araştırma komisyonu kurulması gerektiğini belirtti.

Dersim konusunda bütün Arşivlerin açık olmadığını iddia eden Tanrıkulu, arşivlerin hepsinin açılarak bu konu aydınlatılması gerektiğini ifade etti.

ŞAHİN MENGÜ: SEN KİMSİN ŞEREFSİZ

Eski CHP milletvekili Şahin Mengü ise Twitter hesabından bu açıklamaya yönelik olarak,"Sezgin Tanrıkulu sen hangi hakla CHP adına özür dileyemezsin. Sen kimsin şerefsiz" ifadelerini kullandı.



SEZGİN TANRIKULU'NDAN CEVAP

Sezgin Tanrıkulu ise bu Tweetin arkasından kendi hesabından "Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adamı mı diye" şeklinde paylaşımda bulundu.

sezgin.jpg