BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.427,59
HABER /  MEDYA

Serdar Turgut'un Rihanna ve Beyonce rüyası

"Cinsel sapıklıklarım listesine bir yenisi daha eklendi" diyen Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut, Rihanna ve Beyonce'u gördüğü rüyasını köşesine taşıdı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut, Rihanna ve Beyonce'u gördüğü rüyasını köşesine taşıdı. "Cinsel sapıklıklarım listesine bir yenisi daha eklendi" diyen Serdar Turgut, rüyasını anlatmaya şöyle başladı: "Ben ortada, Rihanna ve Beyonce iki yanımda, ikisinin de üstünde giyinik sayılması mümkün olmayan şeyler var. Ben ortalarında diz çökmüşüm, ama dizim üzerine dik duruyorum..."


Serdar Turgut'un 'Rihanna ve Beyonce' başlıklı bugünkü yazısı şöyle:

CİNSEL SAPIKLIKLIKLARIM LİSTESİNE YENİSİ EKLENDİ

Bunu hiçbir erkeğe tavsiye etmiyorum... Ben yarım akıllı ve takıntılı sayılabileceğim için son günlerde bu iki kadına takmış durumdayım. Ve diyebilirim ki, sonuçta zaten var olan cinsel sapıklıklarım listesine bir yenisi daha eklendi.

Cinsel fetiş fantezilerimde nihayet vücudun yukarılarına da çıkmaya başladım. Rihanna ve Beyonce’nin yüzlerce fotoğrafına ve filmlerine baktıktan sonra şu anda son derece vahim bir kalça fetişim de oldu.

“Bunu hiçbir erkeğe tavsiye etmiyorum” diye başladım yazıma; çünkü bu tür hastalıklı takıntılar bir adamın çok korkunç rüyalar görmesine neden olabiliyor.

RİHANNA VE BEYONCE İKİ YANIMDA...

Zaten çevresinde birçok seri katilin dolaşmakta olduğuna inandığım bir kampusta odamda yalnızım. Uykuya daldım ve rüyamda bir sahnedeyiz. Ben ortada, Rihanna ve Beyonce iki yanımda, ikisinin de üstünde giyinik sayılması mümkün olmayan şeyler var. Ben ortalarında diz çökmüşüm, ama dizim üzerine dik duruyorum.

İkisi de kalçalarını kafama dayamış, benim suratımı ortalarında eziyorlar. Yüzümü ne tarafa dönersem döneyim nefes alamıyorum, ama bundan pek şikâyetçi olduğumu da söyleyemem. Eğer bir gün intihar için en güzel yöntemler listesi yaparsam, bu pozisyonu bir numaraya bile koyabilirim. 

Sonra bir aşamada feryat figan uyandım, gözlerimi açtığımda hâlâ bağırıyordum, dehşetim zor yatıştı.

JAY Z'NİN VÜCUT ÖLÇÜLERİ... 

Erkekler genellikle yarım beyinli olduklarından ve işin içine güzel kadın ve seks girdiğinde o yarısını da kaybettiklerinden, benim neden bağırdığımı, neden durumun keyfini çıkarmadığımı merak edenler olmuştur mutlaka.

Ben de keyfini çıkarmak niyetindeydim ama rüyamın son aşamasında Rihanna ve Beyonce öylesine bastırdılar ki hiç hareket edemez halde kaldım ve tam da o anda arkamdan çırılçıplak halde Jay Z yaklaşmaya başladı.

Karısının kalçasına yüzümle bastırdığım için beni ya öldürecekti ya da çok daha korkunç bir şey yapacaktı. İkincisini yapacağı, vücudunun durumundan belliydi ve Jay Z’nin vücut ölçüleri zenci erkeklerle ilgili her türlü önyargıyı doğrular boyuttaydı. O bana o halde cezamı verirken, bana göre bu ölümüm de olacaktı, işte bu yüzden bağırarak uyandım.

KOCASI GECELERİ ONUNLA SEVİŞMEK İSTESE

Beyonce’nin son bir fotoğrafı yayınlandı. Kadının sabah kalkar kalkmaz çekilen fotoğrafı olduğu söyleniyor bunun. Sabah kalkar kalkmaz makyajsız olması doğaldı, ama nedense kadının saçında ben diyeyim yüzlerce, siz deyin binlerce çiçekli bir taç vardı. Kadının saçı çiçeklerden oluşan Amazon ormanı gibiydi.

Eğer Beyonce gerçekten bu şekilde uyuyorsa, kocası geceleri onunla sevişmek isterse Amazon ormanlarındaki bir orangutan gibi daldan dala atlamak zorunda kalacak diye düşündüm. Anladığım kadarıyla Rihanna’nın ise sabahları makyajsız uyanmasına pek imkân yok; çünkü kadın makyajına haftada 50 bin dolar harcıyormuş. Ve üstelik 24 saat mesaisi olan bir kirpik teknisyeni veya koordinatörü bile varmış.

RİHANNA İLE YATAĞA GİRİP DE...

Ben Türkiye şartlarında yazmak zorunda olan bir yazar olarak kendi hayatımı kötü sanıyordum, ama bu dünyada 24 saat mesaisi olabilen bir kirpik teknisyeni olduğunu öğrendiğimde durumum gözüme iyi görünmeye başladı. Türkiye’de yazar olduğum için halime şükretmeye bile başladım. Rihanna sabaha karşı ikide, üçte filan bile arayıp kirpik teknisyenini göreve çağırabiliyormuş. Ve o, saat kaç olursa olsun gidip kadının kirpiklerini düzeltiyormuş.

Rihanna bunu neden yapıyor anlamak mümkün değil. Durumu şöyle anlatayım: Bu dünyada Rihanna ile yatağa girip de kadının kirpikleri düzgün değil diye bundan rahatsız olabilecek bir erkek var mı, böyle bir şey olabilir mi?

Rihanna bana iş verecek olsaydı, ben onun kalça estetiği koordinatörü olmayı tercih ederdim.