BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  MAGAZİN

Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik yeniden birlikte!

Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik yeniden birlikte görüntülendi. Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili kimdir, neden ayrıldı?

Abone ol

Geçen yıl boşanan işadamı Serdar Bilgili ve haber spikeri Nazlı Çelik, yeniden bir arada. Çift, önceki akşam Arnavutköy'de el ele görüntülendi.

Beşiktaş Eski Başkanı işadamı Serdar Bilgili ve haber spikeri Nazlı Çelik, geçen yıl nikah masasına oturmuş, ancak evlilik sadece 6 ay sürmüştü. Eylül ayında tek celsede boşanan ikili, beraberliklerine ikinci şansı verdi.



SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Bir yılın sonunda barışan Bilgili ve Çelik, önceki akşam Arnavutköy Hudson'da yemekteydi. Çift, mekan çıkışı soruları yanıtsız bıraktı.

NAZLI ÇELİK KİMDİR?

Ayşe Nazlı Çelik (d. 1977, İstanbul), Türk haber spikeri. Doğuş Holding'in yöneticilerinden Yücel ve Semra Çelik'in kızıdır.

1977 senesinde İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da, lise eğitimini ise İsviçre'de bir yatılı okulda tamamladı. ABD'nin Boston şehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gördü. 1999 yılında Türkiye'ye döndü. NTV Haber'de polis adliye muhabirliği yaptı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Haber'i sunuyor. 2008 yılında Uğur Dündar Star Haber'i sunduğu kısa zamanlarda muhabirlik yapmıştır. Ardından Murat Çelik Star TV'den ayrıldıktan sonra muhabirliği bıraktı ve Hafta Sonu Haberleri sundu. 2011 yılında Uğur Dündar Star Haber'i bıraktıktan sonra hafta içi haberciliğine geri döndü.

1999 yılında Burak Öztarhan ile evlendi ve 2012 yılında boşandı. Ardından 14 Şubat 2015 tarihinde Serdar Bilgili ile Madrid'de evlenmiş 6 ay sonra boşanmıştır.

SERDAR BİLGİLİ KİMDİR?

Serdar Bilgili (d. 1963, İstanbul), Türk iş adamı, spor yöneticisi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 32. başkanıdır.

Aslen Kahramanmaraşlı olan ve İstanbul Florya'da mobilya üretip satan bir ailenin çocuğu olarak 1963 yılındaİstanbul'da dünyaya geldi. İlk öğretimini Ataköy İlkokulunda, orta ve lise ögretimlerini ise Robert Kolej'inde tamamladı.

Yüksek ögretimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Serdar Bilgili, Redlands Üniversitesi'nde İşletme dalında eğitim gördü. ABD'deki eğitimini tamamladıktan sonra, 1983 yılında Viyana'da Birleşmiş Milletler'de bir sene staj yaptı. 1984 yılında Türkiye'ye dönüp iş hayatına atılan Serdar Bilgili'nin hali hazırda tekstil, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır.

Aktif olarak fotografçılıkla ilgilenen Serdar Bilgili, bugüne kadar ABD'de iki, Türkiye'de iki olmak üzere toplam dört fotoğraf sergisi açtı. Lise döneminde aktif olarakvoleybol oynayan Serdar Bilgili şimdi ise boş zamanlarında tenis ve tae-bo sporlarını yapmaktadır.