BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Serdal Adalı'nın favori hoca adayı

25 Mart’taki seçim öncesi çalışmalarını son sürat sürdüren Adalı da yol haritasını yavaş yavaş belirlemeye başladı.

Abone ol

Carvalhal’ın kalıp kalmayacağı ise takımın lig ve Avrupa’da bu sezon alacağı sonuçlara bağlı. Yıldırım Demirören’in Futbol Federasyonu Başkanı olmasının ardından Beşiktaş başkanlığı için Serdal Adalı’nın adı iyice ağırlık kazandı.

Yönetim kuruluna almayı düşündüğü isimlerle hemen her gün toplantılar yapan Adalı’nın ilk önemli kararı da Sportif Direktör Tayfur Havutçu ile ilgili oldu.

Bugün gazetesinde yer alan habere göre Adalı, şike soruşturması sürecinde kendisiyle birlikte cezaevinde yatan kader arkadaşı Havutçu ile gelecek sezon da devam etme kararı. AncakHavutçu’nun sportif direktörmü, yoksa teknik direktör mü olacağı henüz belli değil.

Adalı ve kurmayları bunun için Carlos Carvalhal’ın sezon sonunda durumuna bakacak. Takım ligde ve Avrupa kaupalarında başarı sağlayamazsa Portekizli hoca ile yollar ayrılacak ve Havutçu teknk direktör olarak yeniden Beşiktaş’ın başına geçecek.

Bilgili de arkasında

Öte yandan 25 Mart’ta yapılacak kongre öncesi liste çalışmalarını sürdüren Adalı, son olarak camianın etkili isimlerinden Hüsnü Güreli’yi kendi safına çekmişti. Adalı’ya bir destek de eski başkanlardan Serdar Bilgili’den geldi. Adı bir ara başkan adaylığı için de anılan Bilgili seçimde Adalı’yı destekleme kararı aldı.