BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,49
HABER /  DÜNYA

Serdal Adalı’dan çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş’ın 22 Haziran’da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul’unda başkan adayı olan Serdal Adalı, İzmir’deki yapacağı toplantı öncesi Akhi...

Abone ol

Beşiktaş’ın 22 Haziran’da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul’unda başkan adayı olan Serdal Adalı, İzmir’deki yapacağı toplantı öncesi Akhisar Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Dr. Uğur Hakan Halaza tarafından Akhisar’da karşılandı.
Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı, Murat Aksu, Merdan Aras, Adem Yılmaz, Doğan Küçükemrah’ı Akhisar Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Dr. Uğur Hakan Halaza ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşıladı.
Akhisarlı Beşiktaşlı gençlerden oluşan taraftarlar başkan adayı Serdal Adalı’dan ’Seçilirsen Mehmet Akyüz’ü Akhisarspor’a verir misiniz?’ isteğine Adalı, "Kazanalım veririm. Zaten Mehmet Akyüz’ü TKİ Tavşanlı’dan ben almıştım" diye cevap verdi.
Ziyarette konuşan Beşiktaş Kulübü’nün başkan adayı Serdal Adalı, önlerinde sıkıntılı günler olduğuna dikkat çekerek, "Çok tozpembe gösterilmek isteniyor. Bu sıkıntılı dönemi arkadaşlarımla nasıl biran önce hallederiz de Beşiktaş’ı hak ettiği yerde hep beraber bunun zevkini yaşarız, bizim amacımız budur. 10-15 milyon Euro, Beşiktaş gibi 10 milyon taraftarı olan bir takımın transfer bütçesi olamaz. İki gündür bir futbolcuyla görüşüyorum, bonservis bedeli 10 milyon, eğer büyük takımsanız, büyük takımın adına yaraşır transferler yapman lazım. Mevcut bütçeyle çalışmak mecburiyetimiz var. Biz hiçbir zaman mevcut bütçeyi delme niyetinde değiliz. Mevcut bütçenin haricinde yapacağımız hiçbir masrafı da kulübe mal etmeyiz. Gerekirse sponsorlarla cebimizden hallederiz. Bütçenin etkilenmesine izin vermeyiz. Biran önce mali durumla ilgili önümüze gelecek sıkıntıları halledip, sportif başarıya biran önce ulaşmamız lazım. Sportif başarı olmadan hiçbir şey olmaz. Mali durumda düzelmez, genel durumda düzelmez. İnsanların morale ihtiyacı var. Feda ve fukara edebiyatından artık insanlar sıkıldı. Beşiktaş Türkiye’nin en zengin kulübüdür. Herkes bunun bilincinde olsun, ona göre hareket etsin, buna göre dik dursun. İnşallah genel kurul bizi seçerse hayalimizdeki ve olması gereken Beşiktaş’ı hak ettiği yere getirmek için ben ve arkadaşlarım var gücümüzle çalışacağız. Hocanın yerli yoksa yabancı mı olacak sorusuna cevabın ise en iyisi olacak” dedi.
’Quaresma gelecek mi?’ sorusuna ise Adalı, "Quaresma istediğimiz zaman gelir, bedavaya da, parasız, pulsuz da oynar" diye cevap verdi.
Akhisar Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri ise Serdal Adalı’yı desteklediklerini dile getirdiler.
(İHA)