BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,56
HABER /  MEDYA

Serçe Sarayı'nın ekran yolculuğu başlıyor

Endemol ve Bazı Filmler'in ortak projesi olan "Serçe Sarayı" izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Abone ol

Endemol ve Bazı Filmler'in ortak projesi olan "Serçe Sarayı" izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Konusu ve yıldızlarla dolu kadrosu ile büyük heyecan yaratan Serçe Sarayı 5 Mart Perşembe,  20:30'da Star  ekranında olacak.

KENDİ KANATLARIYLA UÇAN SERÇE

Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un paylaştığı dizide "Serçe" karakterine hayat veren Songül Öden, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan iki çocuk annesi, güçlü bir kadını canlandırıyor. Mert Fırat ise, Serçe'nin çocukluk aşkı, mahallenin bıçkın delikanlısı, taksi şoförü 'Kadir' rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Bugüne kadar hep  birbirinden farklı rollerde izlediğimiz Alican Yücesoy, geçmişi gizemlerle dolu edebiyat öğretmeni 'Ali Rıza' olarak izleyiciyi şaşırtacak.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Yaklaşık bir ay önce İstanbul'un Emek Mahallesi'nde çekimlerine başlanan 'Serçe Sarayı'nın kadrosu tam bir yıldızlar geçidi. Dizide, Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy dışında Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan, Erkan Bektaş, Selen Öztürk İsmail Ege Şaşmaz, İlayda Alişan, Gürsu Gür, İpek Bağrıaçık, Selen Domaç, Gülen Karaman ve Turgay Kantürk gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

SERÇE SARAYI ÖZET

30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur;  Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir.