BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  EKONOMİ

Seray Sever’den Çılgın Teklif

Ünlü sunucu canlı yayında yapacağı çılgın teklifle olay yaratacak, herkes bu teklifi konuşacak.

Abone ol

Electro World, çılgın kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

100 Nokta, 100 Bedava Ürün

Fiyatları çılgınca kıran kampanyalarıyla ses getiren elektronik perakende zinciri Electro World, ikinci ve daha büyük bir “Çılgın Teklif” kampanyasıyla herkesi sevindirecek. Faaliyet gösterdiği 14 ilin farklı noktalarına tam 100 ürün saklayan Electro World, 8-9 Ekim 2011 tarihlerinde Facebook sayfasından yapılacak canlı yayınla bu ürünlerin yerlerini ve şifrelerini açıklayacak. Belirtilen noktaya gidip şifreyi orada bulunan Electro World görevlilerine söyleyip Electro World balyozunu kapan ilk kişi, ürünü çekilişsiz ve kurasız kazanacak. Canlı yayında takipçileri ünlü sunucu Seray Sever yönlendirecek; keyif ve heyecan, son ürün talihlisine kavuşana dek zirvede olacak.

Kampanya hediyeleri arasında iPad 2’ler, iPhone 4’ler, Sony Playstation 3’ler, tablet PC’ler, LCD televizyonlar, çamaşır makineleri, notebook’lar, fotoğraf makineleri, cep telefonları ve daha nice değerli elektronik ürün bulunuyor. Ürünlerin tam listesi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

En hızlı, en sıkı takipçi kim?

Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların Electro World Facebook ve Twitter sayfalarını takip etmeleri gerekiyor. 8-9 Ekim tarihlerinde ise yapılması gereken tek şey Electro World Facebook sayfasındaki canlı yayını izleyip, belirtilen lokasyona herkesten önce ulaşmak.

Kampanyayı aşağıdaki adreslerden takip edebilirsiniz.



Advertorial