BIST 9.533
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.485,37
HABER /  GÜNCEL

Serap Gürbüz gerçekte kimdir Kısmetse Olur'da kime talip

Serap Gürbüz Kısmetse Olur evindeki yeni gelin adaylarından biri. Peki kimdir Serap Gürbüz aslen nereli ve ne iş yapıyor? Serap Gürbüz hakkında bilgiler ve instagram hesabındaki fotoğrafları.

Abone ol

Kısmetse Olur yeni yarışmacılarından biri de Serap Gürbüz. Peki kimdir Serap Gürbüz, aslen nereli ve nasıl bir damat istiyor?

Instagram hesabından bol bol fotoğraflarını paylaşan Serap Gürbüz göbeğine taktığı piercing ile dikkat çekti.

Serap Gürbüz'ün instagram hesabından paylaştığı kareler birbirinden farklı bir profil ortaya koyuyor. Bir yanda sıradan bir ev kızı öte yanda ise vamp bir gece kadını...

Kısmetse Olur gelin adayı Serap Gürbüz bir köpek sahibi. 4 yıldır yanında olan köpeğine Çakıl ismini koyan Serap Gürbüz sevgiyi biraz abartmış. İnsanlardan daha çok köpeğini sevdiğini söyleyen Serap Gürbüz, Kısmetse Olur damat adaylarının dikkatini çekecek bir tip.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI
Kısmetse Olur 2. sezon yeni yarışmacıları arasında birinci sezondan iki isim bulunuyor. Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle :

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı, Aycan Varış.